2018

Flyt-Fest

Af en eller anden mærkelig årsag fik jeg aldrig lagt dette indlæg op på bloggen. Nu er det også kun 1 år og 3 måned siden at vi holdte festen, så nu er det da meget passende at billederne kommer op. – Jeg har ændret udgivelsesdatoen, så den passer med den reelle fest (hvad sker der lige for at man kan det?)

Jeg har ikke fået skrevet en fløjtende fis her inde i laaaaang tid, men nu vil jeg i gang igen. Dog vil jeg lige have dette indlæg smidt ud inden jeg dykker ned i alle de ting der er sket siden min sidste update.

Festen på disse billeder, var en flyt-fest, Peter og jeg havde stablet på benene da min roomie flyttede ud, og Peter flyttede ind. Vi ville ikke kalde det en indflytterfest, da jeg jo allerede boede her, og Peter og jeg havde jo boet sammen i lejligheden før, tilbage den gang hvor vi begge lige var flyttet til Århus for at studere.

Festen var en god blanding af vores venner og fælles venner. Nogle fra folkeskolen, nogle fra. gym og en enkelt fra universitetet. Det fede er at vi har nogle nice venner, så alle havde en fed fest sammen. Og bordet var åbenbart meget spændende, se lige hvor mange der kigger ned i det 😉

img_6609 img_6608 img_6607 img_6606 img_6605 img_6603 img_6602 img_6600 img_6598 img_6601 img_6597

img_3942 img_3948

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2018