Min gamle blog

Farvel Flensborg

Som overskriften fortæller forlader jeg allerede Flensborg efter kun at have boet der i 4 en halv måned. Dette er jeg meget ked af. Men jeg er ikke bestået 1. G på Duborg skolen og bliver derfor nødt til at flytte hjem igen pga. økonomiske årsager.
Nu hvor jeg ikke længere skal gå på Duborg Skolen, skal jeg til at finde mig noget andet at lave. Lige nu har jeg planer om at finde et arbejde, helst som pædagogmedhjælper. Jeg vil gerne arbejde i et år hvorefter jeg enten vil tage en HF uddannelse eller tage nogle enkeltfag på VUC.
Jeg er ked af at min fremtid ikke ser ud som jeg havde ønsket mig, men jeg tror på at der er en mening med de ting livet byder os.
Jeg fortryder ikke at jeg flyttede i første omgang, da flytningen har givet mig meget. Jeg har lært hvad det vil sige at bo alene og selv skulle holde styr på sin økonomi. Jeg har lært hvad det vil sige at bo i en storby hvor man ikke kender hver eneste gade og har mulighed for at fare vild i løbet af få minutter. Jeg har lært at nyde at være uafhængig af en bil for at have et socialt lig og jeg har lært hvad det vil sige at folk ikke altid er som man tror de er når man først lærer dem bedre at kender.
Når jeg tænker tilbage på de sidste par måneder tænker jeg over hvilke kulturforskelle jeg har mærket og hvor forskellige mennersker er på baggrund af hvor de i byen er opvokset. Èn baggrund kan forme dit barn til en stræber, én baggrund kan forme dit barn til en stofmisbruger og én baggrund kan forme dit barn til festens centrum. Mange forskellige former for mennesker formes i storbyer og “typisk storby menneske” er ikke en bås man kan putte nogen i da en storby indeholder så mange forskellige former for mennesker og sociale grupper.
Man skal ikke frygte det ukendte men gå ind i det med en åben tankegang.
Dette er noget jeg vil tage med mig i fremtiden.
Jeg håber at det vil give mig bedre chancer frem over.
Louise Støy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min gamle blog