Farvel Flensborg

Horsbüll Open Air

Igen i år var jeg til Horsbüll Open Air. HOA er blevet en årlig ting hvor bands kommer og optræder. Dagen begynder klokken 18:00 og i løbet af aftenen spiller en masse bands og solister på den lille scene. År år spille bla. Reckless on Sunday og Loifior. 
Reckless On Sunday
 Reckless On Sunday er et rockband bestående af Patrick Christiansen (Guitar og sang), Marvin Jensen (guitar, sang, scream), Sascha Reinhold (trommer) og Sean Hodges (bass scream). Bandmedlemmerne kommer oprindeligt fra Leck og Niebüll hvor de efter at deres gamle bands gik i opløsning fandt sammen og formede bandet Reckless On Sunday. De har udgivet deres første album “Hungry Lungs”.
Loifior

Indie, New wave, Beat, Rock bandet Loifior kommer fra Lüneburg i Tyskland. Bandet har spillet sammen i flere år og er nu på vej imod et gennembrud. Sidste år var de på en turne med deres nye album “Farbe der Zeit”. De har for nyligt været i Holland hvor de spillede et par koncerter. Bandet består af Raphael Kufner (guitar og sang), Dennis Preuß (Bass og sang) og brødrene Adrian (trommer) og Julius Kock (guitar). Loifiors scenestil er ikke en man ofte ser. De spiller iklædt smoking og med guitarene placeret i en høj The Beatles stil. De er gode til at fange publikum.

Dennis Preuß – Bass

Julius Kock

Raphael Kufner
Efter selve arrangementet var slut ved 2 tiden, hjalp jeg Loifior med at pakke sammen og i fællesskab hjalp vi også Open Air arrangørene med at tømme baren. Da klokken blev halv 7 fik 4 af flokken den geniale ide at det var tid til at bade i søen på marken ved siden af.
Raphael m. Martin, Juli og Vincent i vandet

Adrian Kock
 Andre valgte dog at blive ovenvands (deriblandt jeg selv.)
fra oven, venstre, Adrian Kock, Vincent Kock, Raphael Kufner, Dennis Preuß

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel Flensborg