Horsbüll Open Air

Operation kultur over grænsen

For 4 år siden blev jeg introduceret til den tyske ungdom omkring Leck og Niebüll. Jeg lærte hurtigt at en stor del af de unge har stor interesse i musik og bands. Med årene har jeg mødt bands som Delivery, Piets Uncles, Crazy Noize, Repl!ca, The Junks. Disse bands er gået i opløsning, men nye har dannet sig, både fra gamle medlemmer der har fundet sammen med nye og helt nye bands er opstået. Piets Uncles, Delivery og Crazy Noize er blevet til Reckless on Sunday. Land in sicht er blevet dannet og Loifior har bevæget sig længere nord på. 
Da jeg boede i Flensborg i et halvt år lærte jeg 2 nye bands at kende, Crash Kurs (nu Salamanda) og Warm Tape.
Jeg har haft meget stor fornøjelse af disse bands og derfor vil jeg gøre alt for at hjælpe dem videre inden for musikkens verdenen. Derfor er jeg nu igang med at starte et samarbejde med Tønder kommune om at samle unge musikere fra nord og syd for grænsen, til et fælles arrangement i Danmark. I Danmark synes der at være endnu mindre fokus på de nye bands, hvilket jeg synes er synd og skam.
Jeg har derfor oprettet en gruppe på facebook som omhandler disse unge musikkere. 
http://www.facebook.com/groups/510154198998068/
Jeg håber på den måde at kunne få mere opmærksomhed på de talenter vi har iblandt os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Horsbüll Open Air