Operation kultur over grænsen

Flytte, IGEN!

På fredag skal jeg flytte endnu engang. Det er 4. gang inden for et år at jeg pakker alle mine egndele i kasser og flytter det hele. Rosinfelt-Viddingherredsgade-Flensborg-Viddingherredsgade-Aabenraa. Jeg får hver gang sorteret noget fra, hvilket jo er en god ting!.
Jeg er begyndt at leve en sundere livsstil. Jeg drikker ikke så meget mere og jeg spiser langt sundere. Det sker endda at jeg styrketræner her hjemme. Dette viser sig på vægten, 6 kilo af indtil videre. FANTASTISK! Det gør mig så glad!.

Tilbage til flytning. Nu flytter jeg til Aabenraa i en forholdsvis stor 2 værelses lejlighed tæt på centrum. Jeg har fået special tilladelse til at have min hund Molly med hvilket er helt fantastisk! udråbstegn!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Operation kultur over grænsen