Afleveringer og bustur

4lyn flensburg 09.11.12 roxy

I fredags var jeg til 4lyn koncert i Flensborg. Koncerten forgik i Roxy som er et spillested i Flensborg. Der var indgang klokken 20 hvor et opvarmningsband gik på. Dog ankom jeg først klokken 9 fordi jeg var ovre hos min ven først. Da vi kom var der måske 40 mennesker i Roxy. Mine venner og jeg fandt en plads og hørte opvarmningsbandets sidste 5 numre. Jeg ved ikke hvad opvarmningsbandet hed men det var ret godt. Klokken 21:30 gik 4lyn endelig på scenen. Der var nok omkring 60 personer i alt. Det var meget få mennesker men dette lod bandet sig ikke mærke af. 4lyn fyrede den totalt af i et 2 timer langt show. Se billeder neden under og en enkelt optagelse. Jeg beklager den dårlige kvalitet, men filmen blev optaget med mit kamera. Da koncerten var færdig blev mine venner og jeg hængende og fik en snak med bassisten Björn og jeg fik en autograf af ham og af guitaristen Dennis Krüger. Sangeren Ron havde det desværre ikke så godt og hostede en del på scenen. Så snart de var færdige tog Ron afsted så vi fik desværre ikke chancen for at snakke med ham. 
Roxy er er super sted til et arrangement som dette. Personalet var meget venlige og der var rigt udbud i baren og mulighed for at købe noget at spise. Koncertbilletten kostede kun 22 euro og var alle pengene værd

Björn

Sascha

Ron

Dennis & Björn

Ron

Ron

Dennis & Ron

Dennis Krüger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afleveringer og bustur