indflytterfest

Afleveringer og bustur

I løbet af igår og idag har jeg fået skrevet og afleveret hele 3 afleveringer, så nu er jeg endelig ikke længere bagud! Super skønt.
Idag have jeg tænkt mig at tage til Tønder for at gøre rent i min gamle lejlighed og få de sidste par ting med til Aabenraa. Jeg have tænkt mig at tage bussen til Tønder via Løgumkloster men 10 min inden jeg nåede til løgumkloster kom jeg i tanke om at jeg havde glemt nøglen til min lejlighed i Tønder så jeg blev nødt til bare at tage hjem igen. Men der var tre kvarter til at næste bus kørte til Aabenraa så jeg besluttede mig for at finde noget at spise. Jeg endte med at finde et pizzaria i løgumkloster hvilket resulterede i at min aftensmad bestod af en rullekebab.
Jeg har virkelig haft en usund weekend. Har i alt spist 1.5 rullekebab, en döner og en portion pommes. Fyyy.
Nu har jeg valgt at lægge mig på en madras så jeg kan hygge med søde Molly

Molly og Jeg <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

indflytterfest