4lyn flensburg 09.11.12 roxy

Flensborg og Fro-Tee Slips!

Inden jeg tog til 4lyn koncert i fredags var jeg hjemme ved min veninde Malene. Vi drak lidt sprut og så tog vi over til vores ven Oskar. Hos oskar var en del af de bekendtskaber jeg havde fået mig imens jeg boede i flensborg. Det var super skønt at se dem igen. Klokken 20:30 gik jeg så ned i byen for at mødes med Hendrik og Fenna som jeg fulgtes med til 4lyn koncert.
Malene hjemme ved Oskar
Da 4lyn koncerten var overstået tog jeg til Volksbad for at høre punk-rock bandet Fro-Tee Slips. Entre kostede 8.50 euro. Fro-Tee Slips har fået en ny bassist. Min ven Lorenz er deres nye bassist. Lorenz far er guitarist i bandet. Deres tekster er på tysk og alle synger med på deres sange og danser rundt. Der er en super god stemning i Volksbad. Jeg mødte mange af mine tyske venner til koncerten. Hvor jeg dog savner at være der nede.

Lorenz den nye bassist

Fro-Tee slips
Det var mega fedt. Under koncerten crowdsurfede sangeren alt imens han sang. Han var godt nok ved at blive tabt et par gange under vejs men han endte da oppe på scenen igen.

Fro-Tee Slips
Efter Fro-Tee Slips var færdige var vi nogle stykker der gik rundt i byen. Vi købte noget at spise og tog derefter med Ebru op til Oskar igen. Ebru og Oskar bor i samme lejlighed.

Malene og Jeg
Niels og Finn

Ebru
Malene, Niels og jeg tog hjem til Malene og sov klokken halv 6 om morgenen,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4lyn flensburg 09.11.12 roxy