I Miss You

Lukas Graham, Danmarks mest undervurderede musiker


Jeg som mange andre danskere er helt vild med Lukas Grahams musik. Han har super meget talent. Først idag opdagede jeg denne sang og hvor den dog fanger mig. Teksten og historien bag er ret så smuk. Topkommentaren pt. lyder Hvordan kan det være Nicki Minaj er verdenskendt når Lukas fortjener det SÅ meget mere? Musik nu til dags er det rene lort.” 


Denne er langt fra korrekt formuleret da “musik nu til dags” jo også indkluderer Lukas Grahams musik. Jeg mener også at Nicki Minaj laver det rigtige musik til det formål hendes musik har. Men Ja, Lukas Graham fortjener sgu også at være verdenskendt. Han synger endda på engelsk hvilket er en stor fordel hvis man skal være verdenskendt.

Jeg kan virkelig ikke forstå at han ikke er mere kendt. Da jeg boede i flensborg fandt jeg ud af at han havde spillet en 8 euro koncert på et spillested kaldet Volksbad, et sted hvor flere af mine venner og bekendte har spillet. Så vidt jeg kunne høre på dem der havde været til koncerten havde det stort set kun været folk af det danske mindretal der havde været til koncerten. Nu er det så at jeg undre mig over at der ikke er flere tyskere der tager til en koncert som denne og jeg tror at svaret er at hans publikum er svært at finde et sted som Flensborg. Jeg håber at han i fremtiden kommer mere ud og jeg vil med glæde fortælle flere af mine tyske bekendtskaber om ham. Jeg håber også at alle andre vil sprede navnet “Lukas Graham” ud over danmarks grænser.                   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Miss You