Flensborg og Fro-Tee Slips!

Støt Kræftpatienter Aabenraa

I lørdags var jeg til en Støt Kræftpatienter koncert i Aabenraa. Jeg fulgtes med Denise derhen. Denise kæreste er trommeslager i det ene af de to bands der spillede den aften. Både Denise og hendes kæreste Martin kender jeg fra efterskoletiden.
Selve arrangementet var meget dårligt arrangeret. Det ene band havde meldt fra i sidste øjeblik. Heldigvis kunne en anden efterskoleven springe til med hans band Crassus.
Denise havde bestilt billetterne til os Online. Når man bestilte billetten online fik man en gratis øl hvilket var en meget smart idé. Da Denise og jeg ankom til sønderjyllandshallen, stedet koncerten blev afviklet, stødte vi ind i det første problem. Det var en regel at man ingen jakker måtte have på inde i selve salen, hvilken vi ikke havde fået besked om inden. Fair nok, vi smider vores jakker, men hov. Vi skulle også betale garderobepris for at komme af med vores jakke. dvs. 20 kr. blev tvunget fra os/lagt oven i billet prisen (100 kr for voksne, 75 kr for studerende).
Denise og jeg kom klokken 20 hvor dørene blev åbnet og vi befandt os helt alene i den store sal kun i selskab med en bartender og nogle bandmedlemmer der stillede op. En halv time efter tidsplanen begyndte første band at spille. Der var på dette tidspunkt kun omkring 15 mennesker i salen!?. Efter at Crassus havde spillet i en times tid var der en pause på omkring 10 minutter hvor næste band fik stillet op.
More Roar gik på. De gjorde et godt stykke arbejde og selv om vi højst var 30 tilskuere spillede de som var vi 100. Stemningen var god blandt de få fremmødte. 2 timer inde i en 3 timers koncert lukkede baren så for salg?!
Trods den dårlige arrangering havde jeg en hyggelig aften, dette skyldes dog kun at jeg kendte nogle af dem der kom og at de er nogle skide fine folk.
Her kommer et par billeder fra lørdagens koncert. Jeg beklager kvaliteten meget. Billederne er taget med min IPhone 3 G
Crassus:
Crassus
Tim Stie (sanger og guitarist)
Asger Grau (Bass & Backing vocals)
Niklas Korsholm (Lead Guitar)
Andreas Vilmar (Drums)
Denise og Martin Jønsson Petersen (trommer af More Roar)

More Roar:

Lars Faaborg (guitar) Fanny Olsen (sanger)
Allan Weidmann (bass), Thomas  Mandrup (guitar)
Lars Faaborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flensborg og Fro-Tee Slips!