Støt Kræftpatienter Aabenraa

Weekenden

I fredags blev jeg vækket fra min middagssøvn min dørklokke der ringede. Da jeg fik åbnet døren var det min far der stod uden for den. Det var noget uventet. Vi fik hængt min lampe op over bordet, mega rart med noget lys. Derefter kørte vi til Tønder. 
Så blev det lørdag og jeg nåede kun lige at gå ned i køkkenet før min farmor dukkede op med den helt store kurv med køkkenting. I lørdags blev min fars årlige jagt nemlig afholdt. Jeg blev frataget fra køkkenpligt da min far havde en ven på besøg som kunne hjælpe min farmor. Jeg tog derfor med ud på selve jagten som klapper. 
Som klapper er dit job at skræmme fuglevildt op så jægeren kan skyde det. Der var i alt 9 jægere, 1 klapper (mig) og 4 hunde. Vi startede med jagten på de marker der omringer min fars gård. Der blev der skudt 3 fasan haner. Den ene faldt ned på den anden side af en å. Derfor sprang to hunde rask i vandet og svømmede over til den anden bred hvorefter den ene kom svømmende tilbage med fasanen i munden. Det var dælme flot at se på. 
Da vi havde gået de omkringliggende marker igennem stod den på jagt middag. Farmor og fars ven serverede traditionen tro grønlangkål, brasede kartofler, hamburgerryg og kålpølser med tilhørende rødbeder og sennep. Til dessert fik vi æblekage med flødeskum. Så var der tanket til resten af jagten. 
Vi kørte nu ud til de fjerne marker hvor der blev fundet omkring 7 fasanhaner og 1 høne, mega mange gæs, et par rådyr og en hare. 4 haner blev skudt men kun 3 blev fundet. 
Alt i alt en jagt der endte med 6 fasanhaner. 
Grunden til at der var så mange fasanhaner er at Prins Joakim lige har sat 1000 ud i en skov der ligger lige op til vores marker, når de er på vores marker må vi skyde dem.
Idag er det så blevet søndag. Jeg var lige vågnet da min bror bankede på døren. Med til mig fra USA havde han denne t-shirt. Så awesome når man som jeg er fast tilhører af 9gag.

Klokken halv 2 kom min veninde og hendes lillesøster og hentede mig hos min far og sammen kørte vi hjem til mig. Vi var et smut i føtex og derefter var vi inde i biografen for at se den sidste film i Twilight sagaen. Breaking Dawn Part 2. Det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg har læst alle bøgerne på engelsk (bare kald mig twiheart). Jeg var meget skuffet over filmatiseringen af part 1, da jeg synes at de har lagt alt for lidt vægt på Jacobs rolle i forhold til i bogen. Jeg indrømmer at jeg var meget spændt på Part 2. Men nu efter at jeg har set den vil jeg bare sige at jeg slet ikke er skuffet! den var helt fantastisk og jeg vil klart anbefale den!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støt Kræftpatienter Aabenraa