All Black

Operation "ingen slik i hverdagen"

Nu er det endnu en gang tid til en af mine “nu vil jeg altså tabe mig” perioder i mit liv. Det sker af of til. Da jeg kom hjem fra efterskolen opdagede jeg at jeg havde taget 13 kilo på! Dengang var jeg ret ked af vægten, men var også godt selv klar over at jeg ikke ville kunne få mig selv tvunget ind i et fitnesscenter eller i løbetøj. Jeg er nemlig ikke en person der interessere sig for sport, og altid har hadet idræt. Jeg har været hestepige siden jeg var 7 år gammel og begyndte på at gå til agility med min hund da jeg var 11 år. Det er de eneste to former for sport, der interessere mig. Dette skyldes, at jeg elsker, at arbejde med dyr.
Da jeg kom på efterskole solgte jeg min pony (det er hende jeg har købt tilbage igen, som lige har fået føl) og jeg blev meget inaktiv, og spiste meget fed mad og slik. Jeg gik på en kreativ efterskole, hvor jeg havde musik som linjefag. Idrætstimerne var mere eller mindre valgfri, og bestod for det meste af at spille rundbold eller dødbold. Maden på skolen havde ikke ligefrem slankemad som prioritet. Pga. den korte tid til at spise, spiste man hurtigt og mærkede derfor ikke hvornår man var mæt, så man spiste for meget. Efter skole gik jeg ofte op på tankstationen med mine veninder for at spise pomfritter, købe chips med dip eller blandselv slik. Når jeg var på værelset spiste jeg meget slik og så film, så jeg tog 13 kilo på i løbet af de 10 måneder jeg gik på efterskole. Da jeg kom hjem og stillede mig op på vægten, gik det først rigtig op for mig, at jeg virkeligt havde taget på. Jeg var blevet meget rundere i ansigtet end jeg var inden efterskolen og min krop var blevet fed i stedet for muskuløs som den plejede at være.
Før efterskolen – Efter efterskolen (December 2010)
Da jeg kom hjem fra efterskolen, besluttede jeg mig derfor for, at jeg ville tabe mig. Jeg begyndte derfor, at cykle i skole i stedet for, at bliver kørt af min mor som jeg ellers ofte blev. Jeg begyndte at gå flere, og længere ture med min hund Molly. Jeg fik et job, hvor jeg arbejdede som hjælper på et handicap ridehold, hvor jeg skulle gå og løbe rundt med den hest de handicappede red på. På samme tidspunkt red jeg en pony en gang imellem. Jeg spiste også sundere. Jeg skar meget ned på slikket, og spiste flere grøntsager end jeg plejede. På den måde tabte jeg mig 7 kilo. 
7 Kilo lettere 10 måneder senere (Oktober 2011)
Da der så var gået halvandet år mere efter jeg havde tabt mig de 7 kilo, valgte jeg at flytte skole og dermed også flytte hjemmefra. Jeg flyttede fra min fødeby Tønder til Flensborg i Tyskland for, at gå på Duborgskolen i Flensborg. Da jeg boede i Flensborg, begyndte jeg endnu engang at spise usundt og drikke for meget alkohol. Jeg drak næsten hver weekend, flere dage i weekenden, og levede stort set af toastbrød med smøreost, spaghetti med ketchup, og slik. Jeg tog endnu engang på. 5-6 kilo.
5-6 kilo ekstra (april 2012)
Da jeg så flyttede hjem igen og endnu engang kom i nærheden af en vægt, og derefter kiggede på mig selv i spejlet, besluttede jeg mig endnu en gang for at ville tabe mig. Jeg satte mig et mål der hed “ingen paneret mad i et år”. Jeg holdte det ret godt og tabte mig nogle kilo. Efter nogle måneder, flyttede jeg endnu en gang fra Tønder, men denne gang til Aabenraa, for igen at starte på en ny skole. Ud over at droppe det panerede mad, begyndte jeg også at spise mest kylling og lavede meget salat, jeg krydrede min mad godt for, at øge forbrændingen. Jeg spiste brune ris i stedet for alm. hvide ris. Jeg spiste grov brød, og rugbrød i stedet for toastbrød. Jeg gik mange ture med Molly. Derfra har min vægt gået svingende op og ned, men mest ned. I sommerferien arbejdede jeg så i KBH, hvor jeg passede børn. Hver dag cyklede jeg 12 km. Jeg tabte mig 3 kilo i sommerferien. Jeg har nu siden efterskolen tabt mig 9 kilo og er kun 5 kilo fra mit mål.
August 2012                          –                            Februar 2013                       –                       December 2013
Så nu har jeg endnu engang taget mit vægttab op. Siden jeg har fået en kæreste er jeg igen begyndt at spise mere usundt, fordi vi sidder og hygger med slik til film. Jeg spiser heller ikke så sund aftensmad mere, da han tit ikke er hjemme til aftensmad, og jeg så ikke gider lave noget ordenligt. Men nu skal det til at ændre sig. Fra nu af hedder det ingen slik i hverdagen og ordenligt mad til aftensmad!
Jeg er godt nok spændt på at se om jeg nogensinde når mit mål…

p.s. Jeg spiste Chokoladekage efter aftensmad…. ups…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All Black