Ring rundt, gå rundt, spørg

Mission ingen slik i hverdagen, follow up

Det går rigtig godt med mit nytårsforsæt. Jeg har næsten holdt min “ingen slik i hverdagen” regel. Der ud over har jeg fået en IPhone i julegav og bruger derfor endnu engang shape up, som nu hedder Lifesum. Lifesum er en app på IPhonen hvor man taster de forskellige madvarer og disses vægt ind på og så tæller den kalorierne fordelt på kulhydrater, fedt og protein. Jeg har siden nytår tabt mig 2 kilo ved blot at tælle kalorier og gå længere ture med Choko. Jeg synes at jeg spiser rigtig god mad og jeg går aldrig sulten i seng. Jeg har fået nogle helt nye madvarer i huset. Bla. har jeg fået protein yoghurt i køleskabet og frugt i køkkenet. Jeg har altid godt kunne lide frugt men har aldrig spist særlig meget af det. Nu spiser jeg også mere protein ind jeg tidligere har gjort. Jeg kan mærke at jeg er blevet mere frisk i hovedet af det og min sukkertræng forsvinder langsomt. Det værste var igår da vi gik forbi en kebab butik og det lugtede super godt.

Nu mangler jeg kun at tabe mig 5,2 kilo, og så er jeg nede på min ønskevægt. Fra det punkt af vil jeg ikke længere brokke mig, men stadig forsøge at spise sundt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ring rundt, gå rundt, spørg