Sko og holdninger

Ring rundt, gå rundt, spørg

Idag har jeg først haft mødetid i skolen klokken 12 så jeg sov til klokken 9. Da min kæreste tog afsted i skole klokken 9:55 brugte jeg resten af tiden på at ringe rundt til de mange frisører i Aabenraa for at høre deres priser. Det er nemlig tiden hvor mit hår skal elskes. Jeg er begyndt at leve sundere, så nu skal mit hår også blive sundt. Derfor har jeg ringet rundt for at høre prisen på pigmentering, fuld farve og klip af håret. Mit hår er nemlig meget ødelagt af alt den afblegning jeg har udsat det for. Jeg har ikke haft min naturlige hårfarve siden jeg var 9 år gammel…

Det var helt vildt så meget prisforskel der var og hvordan folk var at snakke med. Priserne gik fra 650 til 2000 kr. Nogle folk virkede til at synes at det var irriterende at jeg ringede og spurgte om pris mens andre var super søde og venlige. Der var en del der alle ville fortælle mig hvordan hårfarvning fungere mht. pigmentering og afblegning i forhold til farve og den røde tone osv. Det var meget venligt af dem, men ikke noget jeg spurgte ind til da jeg godt vidste det i forvejen, så lidt spild af tid. Efter af have ringet til 8 forskellige skulle jeg i skole. Efter skole tog min kæreste og jeg ned i Aabenraa gågade for at bytte julegaver. Der gik vi også lige ind i 3 forskellige saloner. Der var igen meget forskel. Det ene sted var et super lækkert sted og damen var rigtig rar (det var også det dyreste sted). Det andet sted følte vi os slet ikke velkomne. Pigen kiggede helt flabet på os, og da jeg spurgte om prisen fortalte de at det kom an på hvem af dem der klippede mig. Ikke et sted jeg havde lyst til at ligge mine penge eller tid. Det 3. sted vi kom ind var nede i en kælder. Pigen kom smilende hen imod mig og var rigtig sød at snakke med. Hun spurgte som den første ind til hvilken type mit hår var, om det var tykt eller tyndt. Hun havde styr på prislisten og salonen var rart at være inde i. Prisen lå på omkring 1000 kr. for alt det jeg skal have lavet, så der tror jeg at jeg vil hen og få styr på lokkerne. Det er hos frisør Capelli. Det bliver spændende at se resultatet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sko og holdninger