Så er vi officielt flyttet sammen

Det næste halve år

Nu nærmer sommerferien sig drastisk og jeg glæder mig allerede sindsygt til tiden der nærmer sig. I løbet af det næste halve år kommer der til at ske en masse ting i mit liv. Om en uge får jeg min SSO karakter som gælder for et B fags niveau i mit gennemsnit. Så er der terminsprøver, sommerhustur med klassen, eksamen, studentertid, flytte hjem til en af mine forældre, arbejde, finde lejlighed, flytte til Århus og begynde på nyt studie, forhåbentligt på Engelsk Bachelor på Århus Universitet!
Det bliver så spændende endnu en gang at flytte til en storby, for jeg må indrømme at jeg elskede at bo i Flensborg. Jeg savner virkeligt at bo i en så stor by hvor man kan finde nye steder bare ved at dreje til venstre hvor man plejer at dreje til højre. Denne gang kommer jeg til at have en kæreste og hund at dele byen med, hvilket jeg synes er vildt dejligt. Jeg glæder mig til at finde en lejlighed vi skal bo i, forhåbenligt de næste 5, måske 7 år. Jeg skal endelig have hængt mine hylder og gardiner op. De grimme møbler jeg samlede fra mine barndomsværelser skal byttes ud til voksen møbler og alle nipstingene skal ud. Jeg føler at jeg er blevet meget mere voksen i løbet af det sidste års tid og jeg gider ikke længere at have en rodet lejlighed med 1000 nips og skrammel ting jeg burde smide ud. Nu vil jeg til at have styr på mit liv! 
Når det så er sagt vil jeg bare sige, nøj for en jungle! Boligsøgning for kommende studerende i Århus er ikke sådan lige til. Jeg er på venteliste til 58 boliger nu, alle hvor man må have hund. Den bolig hvor vi står bedst på ventelisten er vi nummer 412!?! say what? Det er jo helt vildt. Og priserne, de er ikke mere imponerende. For en lejlighed som vi bor i her i Aabenraa skal man næsten betale det dobbelte i Århus. Og ja, jeg ved godt at det er en storby, men det er flensborg altså også, men der kostede lejlighederne meget mindre, Der betalte jeg 3600 for 49 kvm. Men så igen, det er jo også tyskland. 
Jeg har allerede nogle drømme om lejligheden vi skal have og jeg håber da at nogle af dem bliver opfyldt. Jeg drømmer om trægulv, opvaskemaskine, egen vaskemaskine og tørretumler! Lukusdrømme ja da. Men når jeg nu skal være studerende og bidrage positivt til samfundet vil jeg nu også gerne have det godt imens jeg gør det. Jeg elsker, elsker, elsker simpelthen trægulve x1000. I lejligheden jeg bor i nu er der gulvtæppe over det hele bortset fra køkken og badevære
lse og det er bare sååååå grimt. Noget helt andet er også at det virkelig er uhygienisk når man har hundehvalp der skal renlighedstrænes, øv øv.
Men spændt på at se hvor vi ender er jeg virkeligt. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er vi officielt flyttet sammen