Det næste halve år

Syg, suppe, skole og stue

Lige nu sidder jeg syg i min stue og venter på at min karrysuppe er færdig med at blive varmet op. Jeg har været ultra doven og købt en frossen suppe som bare skal varmes og så spises. Jeg kunne igår mærke at jeg begyndte at have ondt i halsen og nu er det virkelig blevet slemt og jeg er også blevet forkølet, øv øv. Imorgen og i overmorgen skal jeg til terminsprøver, Engelsk A og Dansk A. Det er så træls at være syg når man skal sidde 5 timer i et stort rum med en masse andre mennesker 🙁
Men ja, selvom jeg er syg har jeg været i skole fra klokken 8 til klokken halv 12, været med min kæreste ude til syn med hans bil hvor vi gik en tur på stranden med Choko i halvanden time og efter det gik vi ned i byen og købte en ny til mig. Min gamle printer har nemlig været en bitch sidste år og fuckede både mine terminsprøver og mine skriftlige eksamener op, så nu er der kommet en ny printer på banen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det næste halve år