C25K en jogger

Blogger Rock N’ Roll – Seriøst?!

Jeg læser fast omkring 10-15 blogs og jeg kan godt lide at følge ret blandede bloggere bla. Rock Paper Dresses, Sille Who, Passions For Fashion, Homesick og Snegl Cille. De er forskellige typer blogs, personerne bag dem har forskellig stil og personlighed, hvilket jeg så synes er super nice. Men nogle af de blogs bruger nogle gange overskrifter der får mig til at hive håret ud fordi jeg går så meget op i små ting. Her igår postede en af de blogs jeg følger et indlæg med titlen “Rock N’ Roll”, hun viste sit outfit frem som egentligt var meget pænt (bortset fra de grimmeste støvler med hestepels) men Rock N’ Roll ville jeg slet ikke kalde det. Det eneste der kunne minde om Rock N’ Roll var at hun havde læder bukser på, alt andet skreg nærmest “vi vil ikke være rocket” Hun havde røv grimme hestepels, højhælede, spidse støvler, en lys grå sweater hvor en skjortekrave stak ovenud, en halv frakke, en hestepelstaske med et par kæder på og et par Celine solbriller på… Er det kun mig der ikke mener at dette er Rock N’ Roll?!?!
For mig handler Rock N’ Roll først og fremmest om musik. Rock N’ Roll handler ikke om det perfekt balancerede mellem det rå og det feminine, men derimod over det overdrevne. Hos Rock N’ Roll er der ikke noget der hedder Less is More, der hedder det More is More! Rock N’ Roll består af mange detaljer, print, patches, kæder, nitter, læder og knirkende, store, læder militærstøvler og ikke små fine hestestøvler…
Surt opstød, puha.
Når alt dette så er sagt og jeg lige er kommet over mig selv, vil jeg også fortælle at hun var den første blogger jeg begyndte at følge og dermed også den blog jeg har fulgt i længst tid. Bortset fra at hendes overskrifter til tider virkeligt går mig på nerverne, så synes jeg at hun gør et super godt arbejde som blogger. Hun skriver meget indbydende og er god til at give både det personlige og det professionelle. Hun har langt fra samme tøjstil som jeg har, men jeg finder alligevel meget inspiration i de outfits hun lægger op, eller de kollager hun laver. Bloggeren er Christina Dueholm fra Passions For Fashion og jeg synes at man burde klikke ind på hendes blog og kigge lidt rundt. Hun giver gode tips til Ebay, til DIY og så deler hun ud om hendes professionelle liv inden for modebranchen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

C25K en jogger