2 eksaminer overstået, 4 tilbage

I Just Bought

1 HER – 55kr.⎮2 HER – 75kr.⎮3 HER – 60kr.⎮4 HER – 45kr.⎮5 HER – 184kr.⎮6 HER – 130kr.

Så er sommeren endnu en gang over os og det er tid til at finde det luftige tøj uden ærmer frem. Hvis der er noget jeg hader ved sommeren så er det alt den sved der kommer ud af folk. Mange går og stinker og selv om man har deodorant på, så kan man godt glemme alt om at tage en bluse på igen efter at man har brugt den første gang. Den lugter af sved når dagen er endt, sådan er det bare. Derfor køber jeg mange ærmeløse bluser til sommeren. Jeg har lige købt alt på overstående kollage.
Det er første gang at jeg køber en hvid top selv så nu må vi se om jeg får den brugt.
Jeg har for første gang i 5 år købt et par shorts som jeg er begyndt at gå med. PS. det er en vildt underlig følelse at der kommer vind på mine lår!? Men jeg har altså kun købt ét par, så nu er skortsne købt hjem og jeg håber at jeg får taget dem i brug.
Idag nyder jeg bare dagen med Choko da min kæreste er sammen med nogle venner. Choko sover lige nu og jeg vil til at se endnu et afsnit af The Vampire Diaries som jeg jo er ved at se forfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 eksaminer overstået, 4 tilbage