My Week

Århus here we come!

Her i weekenden tager min kæreste og jeg sammen med min far og hans kæreste til Århus for at kigge på ejerlejligheder! Jeg glæder mig helt sindsygt meget!!! Jeg tror næsten at jeg har siddet og kigget efter lejligheder i 2/3 af et år. Man må sige at det er noget af en jungle, men det er også ret spændende at se hvor mange forskellige typer bolig der er der ude. 
Min far har været så super awesome og tilbudt at lave et forældrekøb hvilket vi slf. ikke har kunnet sige nej til. Det betyder slf. ikke at vi kommer til at slippe for at betale en månedlig husleje, men det betyder at vi har mulighed for at få en ret lækker lejlighed uden at skulle bruge hele vores SU. på den. Ud over prisen nok bliver lavere end ellers, så har vi jo også den luksus at vi kan stille flere krav til lejligheden. Jeg har lavet en lille liste over krav, nogle er mine krav, andre er min fars:
Lejligheden skal
– ligge i Århus C
– være mindst 50 kvm
– have hund tilladt (jeg kan slf. ikke undvære min dejlige Choko
– ikke have gulvtæppe
– have opvaskemaskine
– have vaskemaskine og tørretumbler
– være delevenlig så gæster kan sove i fred
– have parkeringsmuligheder til kærestens bil
– have lyse rum
– koste MAX 2.000.000
Jeg har kigget og kigget og kigget, og har nu endelig fundet frem til 5 lejligheder der alle passer til kravene, så i weekenden hedder det altså roadtrip to Århus.
Det bliver rigtig spændende at se hvordan lejlighederne ligger i forhold til byen, om det er stille gader eller om der konstant er trafik, om der er gode steder at lufte Choko og om der er mulighed for at ligge sig et sted og sole sig uden 100 mennesker kan se blufærdige mig. 
Min kæreste er endelig også begyndt at glæde sig nu hvor hans eksaminer går så godt som de gør. Jeg har længe ærget mig over at han ikke har glædet sig helt så meget som mig, men nu er det kommet frem at han var usikker på at karakterne ville være til at komme ind på drømmestudiet, men nu er de så ved at være der og vi har begge kun 3 eksaminer tilbage før vi får vores flotte lyseblå huer på og vi endelig kan kalde os HF studenter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Week