Århus here we come!

Huen den skal være blå, rød tar’ for lang tid at få… og dog

Så blev det langt om længe min tur til at få huen på, efter 4 år, 4 forskellige klasser, og 3 forskellige skoler, kunne jeg langt om længe få en studenterhue på hovedet. Huen skiftede godt nok farve under vejs, så nu er det en lyseblå HF-studenterhue der sidder på mit hovede, endda med en 12’er i midten! Det er så vild en følelse og det er endnu ikke gået rigtig op for mig at jeg er færdig nu. Men det er jeg, og så endda med det højeste gennemsnit i min klasse! Det er så vildt. 
Igår blev min kæreste student klokken 9:05, hvor hans mor kom og satte huen på ham. Klokken 13:05 var det så mig der skulle hen på skolen og trække emne til Dansk A, jeg trak mellemkrigstiden og scorede en 12’er. Jeg kunne virkelig mærke at det gik godt inde til eksamen og al nervøsiteten forsvandt da jeg først begyndte at fremlægge hvad jeg havde forberedt mig på i en time. Det er så vildt at tænke på at jeg har fået 12 i mine 3 mundtlige sprog eksaminer, Tysk, Engelsk og Dansk! Jeg havde verdens bedste følelse i maven da jeg gik ned ad gangen og fik øje på min mor stå med mobilen, klar til at tage et billede og da jeg kunne besvare spørgsmålet “hvad fik du?” med et “12, jeg fik 12”. Min mor, far, papfar, storebror, kæreste og svigermor stod klar i forhallen med roser og champagne. Det var så skønt at have dem til at være der lige når man var kommet ud. Det var min far der fik lov at sætte huen på mit hovede, eftersom min mor havde sat huen på begge mine brødre.
Efter vi havde drukket ud gik vi allesammen hjem i min kærestes og min lejlighed hvor vi fik nogle gaver af familien og gav lidt kaffe. Klokken 6 gik vi ned i byen på resturent Royal. Vi fik mega lækker mad og god betjening. Vi fik endda alle en velkomstdrink da vi var studenter, så fint. 
Det var virkelig en skøn dag og min kæreste og jeg var så smadrede da familien først var taget hjem.
I dag har jeg været på besøg hos min farmor sammen med min storebror og i aften skal jeg til fest hos Didde fra min klasse. Imorgen holder jeg fest for klassen og i overmorgen er der dimmision på skolen med efterfølgende fest og på lørdag skal vi flytte ud af lejligheden! så der er virkelig nok at se til.

1

  • s

    Tillykke med huen, det må være lidt af en lettelse at få den på efter alle de år! For mig kommer det også til at tage et år mere end planlagt, da jeg holdt orlov midt inden i anden g og tog det engang til. Krydser fingre for, jeg kan få min hue næste år i stedet for. Ville bare lige smide et hej, har fundet bloggen her til aften og har ikke lyst til at slippe den – kan bare ikke rigtig finde ud af, om du er på bloglovin’?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Århus here we come!