I Just Bought

My Week

Nu er endnu en uge af min læseferie ved at være afsluttet og jeg har ikke haft nogen eksamen denne uge så jeg har skulle finde andre ting at bruge min tid på. I sidste weekend var jeg til Aabenraa dyrskue, som er et af årets store begivenheder i Aabenraa, ja, provinslivets juveler. Min far havde en stand der med hans solcellefirma og min svigerfar havde to køer med som skulle deltage i skuet. De fik begge 23 point hvor 24 er det højeste, så det var jo rigtig flot (det skal lige siges at jeg ikke har forstand på det, men sagde da tillykke). Der ud over var der heste show både fredag og lørdag som jeg slf. skulle se. Min yndlingsdel af showet var slf. Friesershowet. Friesere er helt klart min yndlings hesterace og har været det siden jeg som lille hestepige var i biografen og se filmen Zafir på min fødselsdag, (btw. har jeg genset den og opdaget at den er sygt dårligt lavet, men det ligger man jo ikke mærke til når man er så ung). De kiksede ret meget i deres program, men eftersom de kom fra rundt omkring i landet og ikke rigtig havde haft mulighed for at øve sammen må man alligevel rose dem for deres arbejde.
En af de smukke, smukke friesere til showet
Ud over dyrskuet har jeg fået set en hel masse serier. The Vampire diaries, The legend of Korra og Breaking Bad. Min kæreste grinte ret meget af mig da han kom hjem men jeg så The legend of Korra. Han kan ikke forstå min kærlighed til tegneserier. Men det er nok bare noget jeg aldrig er vokset fra. Lige som disney mener jeg også at man kan blive ved med at se Manga uanset hvor gammel man er.

I tirsdags skulle min kæreste trække eksamensspørgsmål til Psykologi B hvor han så havde 24 timers forberedelsestid. Derfor tog vi ned til stranden med Choko for at nyde det gode vejr, og studere lidt uden for lejlighedens fire væge og uden underboens rungende bas. Vi gik slf. forbi tanken som altid hvor min kæreste skulle være klam og købe 2xhotdog og en is. Derefter gik vi ned til stranden og satte os på en bænk. Det var såååå varm og Choko skulle jo køles ned, så vi valgte at bryde den nye lov. Jeg tog Choko med ud i havet for at nedkøle hende lidt. Selvom jeg havde fortalt hende at det var forbudt, virkede hun nu ikke til at lade sig gå på af det. Hun var ikke helt klog og valgte at ryste sig imens hun stod i vandet, haha, skøre hund, som om vandet ville forsvinde hvis bare hun rystede sig. Hun blev ihvertfald nedkølet og hun nød rigtigt at komme i vandet. Det er så skønt at hun ikke er bange for vand.
Nu vil jeg lave mig en gang svensk pølseret da vi har nogle pølser til overs fra igår hvor vi fejrede min kærestes flotte, flotte 12-tal i Psykologi eksamen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Just Bought