I Flensborg Som Student

Studenterkørsel

I lørsdags havde vi endelig studenterkørsel i min klasse. Vi var 15 ud af 16 der deltog. Vi havde i alt 10 stop i løbet af 8 timers kørsel. Der var 5 ud af 15 der fik en firkant i huen (drukket 24 genstande) og der var 2 ud af de 5 der også fik en trekant i skyggen (hilste på Ulrik). Det var en super hyggelig tur med god stemning på lastbilen. Alle forældre havde stillet pænt op til os og gav os rigeligt at spise og drikke.  Vi var to i klassen der også tog os en løbetur bag vognen da vi havde fået 12 i vores sidste eksamen. Jeg skulle hilse og sige at det giver kvalme at kører lige efter at man har løbet uden at man har nået at få fødderne til jorden. Jeg var allerede hjemme hos min kæreste klokken 22 da hele klassen var fuldstændigt smadret efter den lange, hyggelige dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Flensborg Som Student