I Just Bought

Århus University – First Day.

Nu er jeg officielt studerende på Århus Universitet! Hvor er det bare vildt at tænke på at jeg for et år siden ikke anede hvad jeg skulle lave, og nu sidder jeg i min kusines lejlighed i Århus City som ny studerende på universitetet i Århus…

 

Jacket – Gina Tricot, Pants – Pieces, T-Shirt – River Island, Shoes – Converse Allstars

 

Dagen igår startede med at vi blev introduceret til vores tutorere, der fortalte os lidt om hvad der skulle foregå, så kom en af underviserne og fortalte os lidt mere. Senere skulle vi ud på orienterningsløb i nogle hold som vi blev delt op i på tværes af vores undervisnings hold som vi først har fået at vide igår. Der var nogle rigtig sjove poster, vi skulle bla. gurkle en sang, lave gæt og grimasser samt speed date og meget andet. Da det var færdigt mødtes vi igen og fik nogle informationer om de kommende dage.
Idag har vi så hørt om de forskellige elevforeninger man kan være en del af på skolen, men også lidt om det at være på et udlands semester. Det var ret tungt at sidde i flere timer og høre på de forskellige udvalg og aktiviteter, men der er flere af tingene der lyder spændende og som jeg måske godt kunne finde på at blive en del af. Efter udvalgene var færdige blev vi delt ud i de hold hvor vi skal være fast og som vi skal have holdundervisning med. Jeg kom desværre ikke på hold med så mange som jeg havde snakket med igår, men det skal nu nok blive hyggeligt alligvel.
Om en time tager jeg afsted ned i byen hvor alle os nye engelsk studerende skal spise sammen og senere feste sammen. Hvis det bare bliver halvt så hyggeligt som igår aftes på The Old Irish Pub, så skal det nok blive rigtig godt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Just Bought