Hiking - hærvejen Day 1

Hiking – Hærvejen Day 2

Da vi stod op på anden dagen, var vi ret så ømme i kroppen på grund af den elendige nat, hvor vi hele tiden måtte vende og dreje os for at finde komfort og varme. Jeg var dog lidt heldigere end min kæreste i det at min hund, Choko valge at være min varmedunk natten igennem. Der ud over er jeg også lige dét kortere end min kæreste, hvilket gør at mine fødder ikke stak så meget ud fra tæppet som hans. Vi var ret hurtige til at få pakket sammen og afsted det gik, med en banan i hånden og en pak kiks bundet fast på ydersiden af tasken, lækker morgenmad, jaja, luksusferie.dk. Vi gik 6.5 km inden vi holdte middagspause. Min kæreste fik sig en lille lur, jeg fik løftet min fødder hvor jeg havde fået en vabel på den ene lilletå og Choko fik sig en bid mad. Vi sad i et forholdsvis nybygget shelter da der kom en ordenlig byge. Efter middagsmadden gik vi videre. Efter en dag med kun et par enkelte regnbyger og ellers sol, trods vejrudsigten havde varslet regn hele dagen, nåede vi frem til Kolle Morten lidt efter kl 15:00.
På vores vandrekort var der markeret et herbeg i Kollemorten, og efter den elendige nat i teltet blev vi hurtigt enige om at vi ville prøve at sove på et herberg. Jeg frygtede dog at vi skulle ind i et stort rum fyldt med køjesenge og folk der snorkede, men sådan var det slet ikke. Da vi kom frem til stedet der var mærket på vores kort, så vi nogle små træhytter og en større hytte hvor der hang ét telefonnummer til hver uge-dag. Vi ringede derfor til torsdags personen og fik fat i en flink mand der fortalte os at det kostede 80 kr. Pr. Person, pr. Nat og at hund var meget velkommen. Efter 5 min. kom der en flink dame med en nøgle og lod os vælge en hytte. Hun fortalte at der var separate toiletter og bad, et køkken og et opholdsrum, så skønt. Der var også en købmand en kilometer længere nede ad vejen, så trods de to nyerhvervede vabler (nu 3 i alt) gik vi alligevel ned til købmanden for lige at købe noget ekstra til aftensmaden. Vi havde nemlig 13 måneders dag den dag og ville gerne fejre det lidt. Vi købte derfor to hvidløgflues, Chokolade og youghurt til morgenmaden den næste dag. Da vi kom tilbage til hytten begyndte min kæreste at varm fluten og jeg tændte gasblusset og varmede en dåse spagetti, det smagte faktisk vildt godt! Den nat kunne vi sove indenfor på en madres hvilket var super skønt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hiking - hærvejen Day 1