Studentergilde på fædrenes side

Lille føl kom til verden!

 

I torsdags kom dette lille vidunder til verden efter vi havde ventet på ham hvert øjeblik i en måned! Han er et lille hingsteføl og hans farve er palomino-pinto som er meget sjælden. Han har blå øjne og er super sød og blød og dejlig. Jeg smeltede helt da jeg så ham første gang! Desværre er han et hingsteføl, hvilket betyder at min mor og hendes kæreste ikke beholder ham, de lavede nemlig en aftale med dem der ejer hans far Sokki fra Omø om at blev det et hingsteføl skulle de have ham og moderen skulle igen bedækkes af Sokki, så nu håber jeg bare at det bliver et hoppeføl næste år!

 

 

Nu hvor vi ikke skal beholde ham er det slf. heller ikke os der bestemmer hvad han skal hedde, men indtil opdrætter har fortalt os hvad han skal hedde kalder vi ham Floki efter den første viking der sejlede fra sverige for at bosætte sig på island. Floki er 100% islænder og har allerede vist os islændernes ekstra to gangarter pas og tölt, så det tegner rigtig godt for lille Floki.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studentergilde på fædrenes side