Min Søndag

At bryde gamle vaner…

Skærmbillede 2014-10-08 kl. 8.58.33 PM

Vaner. Det er virkelig nogle jeg har mange af, de fleste af dem knap så gode.

1. Jeg smider altid det tøj jeg har haft på om dagen i en bunke ved siden af sengen, når jeg går i seng. Dette resultere i at der er et lille bjerg af tøj når ugen er omme.

2. Jeg binder næsten aldrig mine snørebånd op når jeg tager mine sko af, hvilket betyder at jeg så skal bruge ekstra tid på at binde dem op inden jeg kan tage skoene på igen.

3. Når jeg fælder smider jeg altid bare mit hår på gulvet, dette er ikke kun klamt men også irriterende at slæbe rundt med strømperne.

4. Jeg glemmer ofte at putte ting tilbage hvor de hører til efter at jeg har brugt dem, dette gælder både madvarer, makeup, glattejern tøj osv.

5. Hver gang jeg vil have et stykke Chokolade kan jeg aldrig nøjes med ét eller tó stykker, men ender altid med at fråde hele pakken.

Men nu hvor jeg er kommet til et nyt sted og er begyndt på et nyt kapitel arbejder jeg nu på at skille mig af med de dårlige vaner og få mig nogle nye. Punkt 1 og 2 er jeg heldigvis ved at have styr på. Men resten er stadig meget svære at komme til livs.

Nogle af mine nye vaner skal være

1. Tælle kalorier med livesum (en app, det har jeg nu gjort i en uge og har allerede tabt mig 1.1 kg ved at tælle kalorier samt cykler 7 km om dagen i bakkede århus)

2. Løbe reglmæssigt med appen c25K, hvilket jeg nu kun har fået gjort 2 gange med 4 dages mellemrum. Nu har jeg heldigvis fået overtalt min kæreste til at løbe med mig så det er jo en stor motivation for mig.

3. Huske at tage vand med til uni, dette er en nødvendighed når man sveder så meget som mig af cykelturen til skolen, og en vand på uni koster alligevel 12 kr. så det render alligevel op hvis jeg skulle købe en ny hver dag 4×12=48kr som min. i ugen, dvs 200 kr i måneden, på noget der ellers kan gøres gratis.

4. Pleje mit hår noget bedere med hårolie og hårkur.

5. Spare sammen til nogle nye og flotte møbler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Søndag