Afslapning og Savn

Dagen Der Gik

Så er Choko kommet tilbage og min kæreste og jeg er flyttet ind i vores nye lejlighed. Den første nat var på virkeligt dårlige liggeunderlag da vi først fik vores møbler fragtet op til os igår. Det tog i alt to læs og eftersom ver vej tog to en halv time var vi først færdige med sidste læs klokken 23. Jeg fik lige pakket en flyttekasse ud inden vi samlede sengen og faldt i den bedste søvn vi har haft i over en uge!
Idag fik jeg så lov til at cykle til uni for første gang og jeg siger dig, jeg havde undervurderet Århus’s bakker! For hold da op et helvede. Det er ikke bare en, men flere bakker og den stiger kun en lille smugle i meget lang tid. Sikke dog en tur. Jeg må også indrømme at jeg steg af og trak cyklen et par gange. Da jeg nåede frem var jeg helt svedt, fy for den. Men det skal jeg vist bare til at vænne mig til. Imorgen tror jeg lige at jeg skal huske at kigge lidt på omgivelserne også da det faktisk var en ret pæn route.

 

I aften står kæresten for maden og han har bestemt at vi skal have spearribs og jeg klager bestemt ikke!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afslapning og Savn