For our new apartment

En lille Update uden billeder

Da jeg ikke har noget internet her hjemme har jeg ikke fået blogget de sidste par uger hvilket ærger mig ret meget, men jeg bryder mig simpelthen ikke om at blogge uden billeder, men da det tager en krig at få billeder i indlæg når nettet skal trækkes gennem min iPhone har jeg bare ikke tålmodigheden.

Vi er efterhånden ved at finde os godt til rette her i Århus og er ved at have fundet en rytme. Vi mangler stadig at pakke en del ting ud, da det er begrænset hvor meget tid og overskud vi har.

Jeg cykler i skole hver dag og kan mærke at jeg sveder mindre og mindre af turen. En del af min rute består af at cykle op af en laaaaaang bakke, så jeg har nu etape inddelt Bakken og tager én etape ekstra pr. Dag så jeg til sidst kan cykle hele Bakken uden at være alt for klan når jeg når frem.

Jeg er også kommet ind i en rigtig god rytme med at løbe. Jeg har købt nye løbesko og nye løbebukser så motivationen er helt i top. Min kæreste og hund løber også med mig. Idag har jeg løbet første ud af tre ture af uge tre i programmet C25k hvor jeg skulle løbe ligeså meget som jeg skulle gå. Det gik rigtig godt og jeg glæder mig helt til at skulle løbe igen på lørdag.

Imorgen skal jeg kun være 2 timer i skole og så skal resten af dagen bare nydes med min kæreste. På lørdag tager jeg hjem til min mor og hjælper hende og hendes kæreste med at rykke nogle møbler ind i en anden lejlighed, de bor nemlig i 3 lejligheder lige nu da de først skal bygge et nyt stuehus det nye sted. De har nemlig købt Padborg rideskole i sommerferie , og der hører der 6 lejligheder med som de kan bo i til deres nye hjem er bygget.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For our new apartment