At bryde gamle vaner...

For our new apartment

Skærmbillede 2014-09-11 kl. 12.23.57 PMSengebord   –   Bademåtte   –   Billedhylde   –   Badeforhæng

I tirsdags bestod min kæreste og jeg Ikea-testen. Det lykkedes for os at komme hele Ikea igennem uden at blive enige og uden at købe unødvendige ting med hjem! yes sir! Vi fik købt nogle enkelte ting vi ikke kunne leve uden, overstående badeforhæng og bademåtte. Choko er helt vild med bademåtten og ligger sig hen på den hver gang hun får mulighed for det. Men den er nu også rigtig dejlig blød. Ud over ting til badeværeslet fik vi også købt nogle nye sengeborde og jeg fik mig endelig købt en billedhylde til mine parfumer og neglelakker. Sådan en har jeg ønsket mig siden jeg fandt ud af at den fandtes, men har aldrig fået en købt før nu.

Da jeg fandt links til de forskellige ting vi købte fandt jeg også ud af at tingene rent faktisk er billigere i den fysiske butik, hvilket jeg blev overrasket over. Vi betalte kun 170 kr. for sengebordet og ikke 200 kr. som der står på hjemmesiden og tæppet gav vi 50 kr. for og ikke 79 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At bryde gamle vaner...