En lille Update uden billeder

Internet!

Så har vi endelig fået internet i lejligheden. Imorgen har vi boet her i en måned og vi har stadig ikke fået pakket det hele ud. Vi mangler at få pakket 5 flyttekasser ud, men idag har vi fået internet, og tv. Ja tv. Det er ikke noget jeg har haft siden jeg flyttede hjemmefra i januar 2012.

Mange synes at det er sært at jeg har levet uden tv så længe, men jeg har virkelig sparet mange penge ved det og synes egentligt ikke at jeg har manglet fjernsynet, indtil nu hvor jeg har fået det, for nu synes jeg at det er super skønt at kunne sappe rundt og se nogle udsendelser jeg ikke ville få set hvis det ikke var fordi det kom i fjernsynet.

Egentligt har jeg slet ikke tid til fjernsyn eftersom jeg skal aflevere min første Uni opgave. Jeg føler mig virkeligt lost når jeg kigger på opgaverne og får lyst til bare at smide det hele og sige “Fuck det” men det er nok bare starten der er svær.

Nu vil jeg lave mig en varm kop kakao, se lidt mere fjernsyn, og så vil jeg smutte i seng.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille Update uden billeder