My Shitty Day

15 Months With My Boyfriend

I forgårs kom min kæreste hjem så vi kunne fejre vores 15 måneders dag sammen igår. Vi har en aftale om altid at fejre vores månedsdag ved at nyde hinanden og tage ud at spise i en ny restaurant. Det er en rigtig dejlig måde for os at fejre hinanden og noget der virkelig fungere for os. Vi har gjort det helt fra starten af vores forhold, og vi regner begge med at blive ved med at gøre det på den måde.

Skærmbillede 2014-10-15 kl. 8.03.48 PM

Dagen igår startede med at vi vågnede op, gik ned i byen for at kigge lidt og for at købenogle tennisbolde til når vi skal vaske dyner. Vi endte med at købe tennisbolde, et spil til vores x box og så spiste vi frokost på Sunset Boulevard nede i byen. Da vi havde spist tog vi hjem for at hente Choko. Vi tog én af de nye tennis bolde i lommen og tog så ud på en 6.87 km lang gåtur på lige knap 2 timer. Vi startede med at gå mod kysten hvor vi kom forbi de resterende rester efter sand skulptur festivalen der fandt sted i Århus fra Maj til September. 

foto 1

Fra sandskulpturen gik vi langs kysten  i ca 2 km da vi gik over vejen og ind igennem mindeparken hvor vi så minde monumentet og gik langs de små svingende stier. Vi var alle tre helt vilde med parken eftersom der er så mange forskellige dele af den. Der er de store græsområder, de mindre træer, de store træer, flotte blomsterbede, legepladser, det udendørs fitness område, et vandbassin med guldfisk og skulturer. Det er virkelig en skøn park at gå rundt i. Da vi gik ud af parken forsatte vi ind i havreballeskoven og fulgte nogle små naturstier, indtil vi kom ud ved tivoli, hvorfra vi gik den resterende kilomet hjem. Da vi kom hjem slappede vi lidt af inden vi tog afsted for at komme ud at spise. Da vi sidste måned havde været på Bones havde vi besluttet os for at vi i denne måned skulle prøve Cross Café nede ved åen. Vi gik all in på date night og bestilte nachos for 2, 2 glas hvidvin og 2 glas cola. Det smagte virkelig godt og der var en super lækker guacamole til maden og tjenerne var super søde. Jeg kunne helt bestemt godt finde på at tage der hen en anden gang, evt. med mine forældre.

foto 3

Efter maden tog min kæreste og jeg hinanden i hånden og gik mod den store nyåbnede slikbutik på m. p. bruunsgade og tankede lidt op til en hyggeaften der hjemme. Da vi kom hjem med slikposer i hånden og fyldte maver spillede vi vores nye spil på x-boxen, hvilket var super sjovt og hyggeligt og langt fra hvad man typisk ville forvente af en romantisk aften. Men nøj hvor vi begge nød det og det var rigtig sjovt at spille sammen hvor vi skulle rygdække og genoplive hinanden 😀 Efter vi havde spillet i en times tid så vi over the hedge og faldt derefter død om i sengen. Det var en super hyggelig månedsdag og jeg glæder mig allerede til den næste hvor vi har aftalt at vi skal spise på Brasserie Belli

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Shitty Day