Internet!

Lille Hund I En Stor By

foto 2

Da vi flyttede ind i vores lejlighed for en måned siden fulgte vores hund Choko selvfølgelig med, og det er jo ikke kun en omvæltning for os at komme til en storby, men bestemt også nyt for en lille hund som vores. Der er rigtig mange nye lugte, mange nye ting på fortovene og nye lyde.

Choko har en top 3 ting over hvad der er spændende at tage i munden.

1. Fjer, og masser af dem, hun finder mindst en fjer pr. luftetur. Jeg kan ikke forstå hvor de alle kommer fra, synes ikke at jeg ser nær så mange fugle som jeg gjorde i Aabenraa, men nu hvor jeg tænker over det går jeg heller ikke ligefrem og holder øje med om der nu kommer en fugl flyvende eller ej.

2. Tyggegummi, hun synes at det er vildt sjovt at samle folks kasserede tyggegummi op og gå og gumle lidt på det, hvilket jeg synes er meget klamt, men eftersom det er virkeligt svært at få tyggegummiet ud af hendes mund når hun først har tygget lidt i det lader jeg hende nu bare tygge videre.

3. folks aflagte madpakker og disses indpakning. Hvis jeg skulle tælle hvor ofte hun har samlet et stykke rugbrød, sølvpapirskugle eller hotdog papir op, ville jeg hurtigt komme op på flere cifre. Jeg har virkelig svært ved at forstå hvorfor folk ikke smider affaldet ud, der står jo bogstavligt talt skraldespande på ALLE veje! (hvilket ikke er noget jeg har set i nogen anden by før, go Århus!)

foto 2-1

 

Vi har efterhånden mødt en del forskellige, og alle sammen, søde hunde. Folk her i byen er utroligt søde til at lade hundene hilse på hinanden hvilket jeg synes er super vigtigt da alle dyrearter har godt af at møde nogen af samme art, sjovt nok har vi faktisk mødt flest af hendes  egen race, vi har faktisk mødt hele 4 andre Cavalier på den ene måned vi har boet her i byen, hvilket egentlig ikke er så sært eftersom racen sidste år var 7. mest populære race i Danmark.

Nu hvor hun er kommet til storbyen og det er et år siden sidst skal hun også snart en tur hen til doktor dyr for at blive vaccineret, både fordi smittefaren er større i en storby hvor der er mange hunde, men også fordi det er et af kravene for at kunne starte til hundetræning, hvilket bringer mig til næste forandring i hendes liv.

Jeg vil nemlig gerne have hende avls godkendt inden for hendes stambog, hvilket er DKK -Dansk Kennel Klub, og for at hun kan blive avls godkendt skal hun blandt andet udstilles. Vi skal derfor til at gå til ringtræning så både hun og jeg kan lære hvordan det forgår og hvad man skal gøre for at vise sig bedst frem.

Choko har også fået en ny aktivitet på programmet siden vi er kommet til Århus, en aktivitet som jeg tager hende med til, løb. Hun er nemlig begyndt at komme med på mine læbeture, hvilket først er muligt nu og ikke tidligere, dette skyldes at hun først er blevet et år gammel i juli. Nu er hun gammel nok til at hendes led og knogler kan holde til det, så nu bliver hun langsomt trænet op med mig, og om en måneds tid kan vi sammen løbe 5 km.

foto 1-1

2

 • Ih hvor lyder det hyggeligt med at løbe sammen – ville ønske jeg kunne gøre det samme med min kat xD mindre hyggeligt med affald og tyggegummi – folk har det med at smide fornuften ud når de forlader deres hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Støyse

   Det er virkelig super hyggeligt 🙂 og ikke helt så uhyggeligt når det er lidt mørkere udenfor, end hvis jeg skulle løbe alene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Internet!