15 Months With My Boyfriend

Løbe Update

Jeg fik slet ikke løbet i ferien, men jeg fik til gengæld spist en masse slik, ses med en gammel efterskole veninde og været i min hjemby for at fejre min gode venindes 20 års fødselsdag og tilbringe lidt tid med familien. Men nu hvor ferien er ovre er jeg gået tilbage til den hverdag jeg slap. Dog med lidt forbedringer. Jeg er begyndt at forberede mig bedere til uni hvilket også klart kan mærkes når jeg kan deltage i klassens snak om materialet. Jeg begyndte på en slikfri uge i søndags efter en ferie fyldt med slik, og ved hjælp af danino yoghurt og æbler. Jeg har også taget min træning op igen og er nu nået til uge 5 ud af 8 i min løbe-app C25k.

Skærmbillede 2014-10-24 kl. 8.53.22 AMJeg prøver mig lidt frem med forskellige måle programmer til at udregne hvor og hvor langt jeg løber. Jeg har prøvet Runkeeper (til venstre) Iform ruteplanner (midten) og senest har jeg fået Endomondo (højre) og jeg har fundet ud af at runkeeper ikke er god for mit område da den tegner meget i zig zag hvilket får den til at måle længere end jeg rent faktisk løber. Iform kræver næsten at man løber må rigtige veje før du kan tegne den ind da man jo umuligt kan huske hvordan stierne i skoven er formet. Så Endomondo er, trods kun én gangs forbrug, min foretrukkende app til at måle mit løb med da den både viser distancen på et kort, måler den og fortæller om ting som forbrænding og vejr forhold. Dog skal jeg lige have slået tale delen fra da den irritere når min løbeapp bruger lyd i forvejen.

Sidst jeg var ude at løbe skulle jeg løbe 8×2 min. med 5 min gå pause imellem. Jeg siger dig, jeg var ved at dø efter de første 6 min. men 2. gang jeg skulle løbe de 8 var det slet ikke slemt. Og imorgen skal jeg løber 20 min i streg! I’m going to die.

Men nu smutter jeg. Skal have media and culture studies hvor vi har besøg af gymnasieelever.

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 Months With My Boyfriend