5 Ups And 5 Downs

Stupid Sunday!

Foto den 05-10-2014 kl. 14.12 #2

Jeg synes at idag er en dum dag. Det synes jeg fordi jeg skal lave en aflevering til imorgen og jeg synes slet ikke at kunne finde rundt i hvordan jeg skal bære mig ad. Der er så mange retningslinjer man skal følge og nogle af dem ved jeg slet ikke hvad betyder. Den måde vi skal finde materialer på er også så forskellig fra hvad vi gjorde i gymnasiet og de materialer der er at finde skal man på biblioteket for at låne, hvilket jeg ikke har tid til når jeg jo skal aflevere imorgen. Jeg kunne selvfølgelig også bare være gået i gang noget før. Men det der med at gå i gang i god tid har aldrig været noget jeg har været god til. Jeg har altid lavet mine afleveringer om aftenen, dagen inden der var termin, og er stort set altid sluppet godt fra det. Nu er sagen så en lidt anden på universitetet end hvad den var i gymnasiet. Man skal følge så mange formelle regler hvor det var meget mere lige til i gymnasiet. Men tja, jeg må vel bare give mig selv et dummeslag for ikke at være gået igang noget før og så håbe at mine internet kilder bliver accepteret.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Ups And 5 Downs