Løbe Update

Old Celeb Crush

Kender i det at man ser en film og man svimler helt rundt af at se på en af personerne, men så går der ikke lang tid og man glemmer alt om deres lækkerhed. Jeg husker faktisk at jeg googlede vedkommende da jeg så filmen for første gang da den kom ud i 2005 (seriøst jeg var 11 år!) og idag genså jeg så filmen. Idag kom filmen så i fjernsynet og jeg tænkte “hey, hvorfor ikke se den igen” og det var så hvad jeg gjorde. Den er slet ikke nær så godt lavet som jeg huskede. Ikke at handlingen er dårlig, men selve film teknikken er noget ringere end jeg huskede. Dog kom mit barndoms crush endnu en gang foran mine øjne og jeg måtte endnu en gang sande at jeg altid har haft god smag 😉 Steven Strait som spillede the bad guy Warren Peace som kan skabe ild med hænderne. Damn altså! Se ham lige.

Skærmbillede 2014-11-01 kl. 9.31.01 PM

Nu hvor jeg så endnu en gang så filmen genoplivede det lige mit crush, og da jeg så googlede ham for at snuse lidt info op og for at se om han havde gjort noget mere ved hans karriere fandt jeg ud af at han bla. har haft hovedrollen i filmen 10.000 BC hvor han endda har dreadlock, seriøst, kunne det blive bedere?!

Skærmbillede 2014-11-01 kl. 9.37.14 PM

Men selvom han har nogle roller der er ret lækre, så smelter jeg nu også af at se på ham uden for filmens verden. se lige et hug han er! Selv med kort hår synes jeg han ser godt ud, det er ellers ikke noget der sker så tit for mig.

10Nu hvor jeg sidder og skriver dette gik det op for mig hvor gammel jeg egentlig var da jeg svimlede over ham for første gang og undrede mig lidt over at jeg stadig kan svimle over den samme person i en film fra 2005 her 11 år senere, så jeg var inde og regne lidt og nåede frem til at Steven Strait var 19 år gammel da filmen Sky High blev filmen. Så jeg synes nu at der er okay at jeg stadig synes at han er ret hot, men med et smil som hans skal man også være lidt mærkelig for ikke at synes at han er en steg

0006

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbe Update