Ude i Skoven idag

Unilivet, ikke helt som ventet

Nu er 1. semester snart overstået og eksamen nærmer sig vildt hurtigt. Der er mange ting der er som jeg havde regnet med, men der er også mange ting der er helt anderledes end hvad jeg havde forventet. Der er egentligt noget jeg er ret ked af da det måske ville have fået mig til at vælge anderledes i forhold til uddannelse. Engelsk studiet er på mange måder et godt studie. Søde undervisere, søde studerende, godt skema og tilgængelig viden. Men fagene er ikke som jeg forventede. De fleste som studere engelsk vælger valgfag og tilvalgsfag så de ender med at have undervisningskompetence og ender med at undervise. Jeg vil dog gå en anden vej. Jeg har ikke tænkt mig at undervise når jeg er færdig med min uddannelse. Igår sad jeg og kiggede på studiets opbygning og stort set alle fag er nogle man kun skal bruge hvis man skal undervise i faget Engelsk. Jeg føler at jeg spilder min tid med at lære at transkribere accenter og dialekter, at analysere sætninger og læse hele noveller vi kun bruger 45 minutter på at snakke om.

IMG_1404
Billedet er taget af mig til et billed projekt vi havde i Media and Culture studies

Alligevel vil jeg gerne tage uddannelsen, for jeg er sikker på at jeg kan bruge den på en måde så jeg kommer til at elske det arbejde jeg kommer til at have i fremtiden. Det er trods alt kun 5 år mere. Jeg har gået i skole uafbrudt i 13 år, dog med sommerferier og 2 måneders fri mellem Duborg Skolen og Aabenraa Statsskole. Så hvorfor ikke lige tage de sidste år med? Nu skal jeg bare se om jeg kan få den indre lille stemme der siger “du spilder din tid”, til at holde kæft og så lærer at fokusere på målet frem for vejen der hen og så nyde friheden som studerende i Danmark der får det hele betalt igennem SU og ikke ender i gæld inden man er kommet på arbejdsmarkedet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ude i Skoven idag