For tiden tænker jeg på...

1 år!

Idag er det Snowstorms fødselsdag!!!

image

Idag er det et år siden min mor ringede mig op imens jeg var i skole og fortalte at Fame havde født, men ikke selv var kommet op og at de ikke var hjemme. Jeg fik fat i Min kæreste og vi kørte fra Aabenraa til sydals for at blive mødt af dette fantastiske syn. Fame var kommet på benene og lille Snowstorm stod ved siden af hende! Rød med stjerne i panden. Nu er han ved at skimle og har en noget så sjov farve. Første billede er fra dagen han blev født. Andet billede er fra i forgårs!

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For tiden tænker jeg på...