1 år!

Julestævne i Padborg

IMG_1669

Igår blev Padborg rideklubs årlige julestævne afholdt. Dagen startede med stævne hvor hest og pony red imod hinanden. Der var mange forskellige deltagende, små, store, unge, gamle, langsomme og hurtige. Det er så sjovt at se hvor forskellige ryttere der kan være. Den mindste pige red på den største hest, der var nogen der red på lånte heste (som på billedet ovenfor), der var nogen der red på rideskoleheste og der var nogen der red på deres egne.

IMG_1726

Efter konkurrencen var der Lucia optog til hest hvor nogle ryttere fra rideskolen red optog inde i hallen for alle de fremmødte mens Lucia sangen blev spillet over anlægget. På billedet ovenfor kan i se min pony Fame der bliver redet af min søde hjælper Maria. Nu hvor jeg bor i Århus kan jeg jo ikke selv ride Fame ofte nok, så jeg har allieret mig med Maria og hun rider Fame som var hun hendes egen når jeg ikke er hjemme hvilket er så lækkert. På den måde bliver Fame holdt igang og Maria har en hest hun må ride så meget hun vil.
IMG_1741

Til sidst kom dagens begivenhed.Det store juletræ blev slæbt ind i hallen og børn, forældre og bedsteforældre tog hinanden i hænderne og dansede rundt om træet og sang julesange mens der blev ventet på julemanden. Efter en masse kalden på julemanden kom han kørende ind med en hestevogn og en masse slikposer som blev delt ud blandt de fremmødte. Det var en super hyggelig dag med godt humør og super lækkert solskinsvejr.
Skærmbillede 2014-12-07 kl. 9.27.59 PM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 år!