D. 24 & D. 25 December

My Face Skin-Routine 2014

IMG_1800

Min mor har altid fortalt mig hvor sart en hud jeg har og hvor lidt jeg kan tåle, men alligevel har jeg aldrig rigtig haft problemer med at prøve nye produkter, men jeg var en del plaget af bumser i T-zonen før, så jeg besluttede mig for at gøre noget ved det med lidt hjælp fra matas. Jeg har altid været rigtig meget udenfor (født og opvokset på landet og været hestepige siden jeg var 7 år), så jeg havde derfor brug for noget til at få alt skidtet af hovedet og noget fugt i knolden. Derfor købte jeg en helt almindelig ansigtrens der også giver fugt fra matas og den holder endnu. Jeg har nok haft den i ca 2.5 år, så den holder længe.

Alt-i-en Ansigtsrens fra matas.

Jeg går en vatrondel våd med ansigtsrensen og tørre så hele ansigtet af med det. Jeg tørre vatrondelen med hudens retninger, altså fra midten af ansigtet og ud, og ned langs næsen.

Så vasker jeg ansigtet med lunken vand.

Silky Gel Peeling fra DM Skincare. (Jeg fik i en Goodiebox fra Goodiebox.dk)

Efter jeg har fjernet alt snavs med ansigts rensen påfører jeg et lag peeling der renser mere i dybden og som også giver huden nogle vitaminer. Jeg lader peelingen sidde i de 10 min. de anbefaler på tuben og vasker det derefter af med lunken vand på vatrondeller.

Apotekets Natcreme. (Jeg fik i en Goodiebox fra Goodiebox.dk)

Til sidst tilføjer jeg en fugtgivende creme (normalt bruger jeg en anden men den har jeg ikke taget med mig på juleferien). Jeg putter et tykt lag på og lader huden suge så meget den kan, og har jeg ikke lang tid fjerner jeg overskydende creme med en vatrondel.

Som du nok kan høre bliver der brugt en del vatrondeller og jeg vil skyde på at routinen tager omkring 20 min. da flere af produkterne skal have tid til at trænge ind og nogle skal også fjernes igen.

Når sådan en routine er overstået er mit ansigt klar til at overleve en aften med foundation!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

D. 24 & D. 25 December