Julestævne i Padborg

Velkommen til Bessie

10407170_10204804998980919_6869165958637060175_n

Den lille skønhed på billedet hedder Bessie. Hun er min mor og hendes kærestes nye Golden Retriever hvalp. Bessi er 9 uger gammel og en rigtig ballademager og hyggepot. Idag har hun spist hestepære, bidt min hund Choko i ørene, tisset udenfor som en dygtig hundehvalp og gravet halvdelen af en potteplante op.

Hun er virkelig sød når man sætte sig på gulvet for at snakke med hende. Hun kommer og klatre nærmest op i skødet på én og falder så ned da hun er for stor til at ligge på skød og så putter hun hovedet rigtig ind til én. Hun har bare den blødeste pels og man kan godt forstå at Cruella Deville ville lave pels ud af hundehvalpe, haha.

Vi vejede hende igår aftes og der vejede hun 7,4 kilo det er næsten halvandet kilo mere end min Choko på 1.5 år vejer på nuværende tidspunkt. Men Bessie skal trods alt også op og veje 27-37 kilo, så der er jo meget der skal nås på knapt 2 år!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julestævne i Padborg