My Face Skin-Routine 2014

Året der gik

Så er vi nået til år 2015 og i den anledning vil jeg opsumere 2014s begivenheder der har fyldt mest for mig i år.

Skærmbillede 2015-01-01 kl. 6.32.10 PM

Sidste år har faktisk væert det år hvor der er sket absolut mindst med mit hår siden jeg begyndte at farve det da jeg var 9 år. Jeg startede året ud med at være platin blond med totalt skadet hår. Jeg besluttede mig derfor for at mit hår skulle have en genoplivning så jeg lod mit hår gro en rigtig lækker udgroning på ca. 3-4 cm og bestilte så tid hos frisøren. Hun farvede mit hår et par toner mørkere end min udgroning da hun forudså at hårfarven ville falme og jeg havde sagt at jeg ikke havde tænkt mig at komme til en genfarvning. Hun klippede også ret så mange cm af mit lange hår og gav mig en masse etager. Siden frisørturen i februar har mit hår bare fået lov til at falme og vokse som det ville. Min kæreste har klippet 1 cm af de nederste spiser to gange, that is all. Mit  hår er stadig ikke helt sundt og jeg savner at farve det. Men jeg er så glad for at jeg ikke længere skal bekymre mig om udgroningerne, så det dæmper farve abstinenserne en del. Der ud over er jeg også ved at lade mit pandehår gro ud for første gang i jeg ved ikke hvor mange år. Jeg har bare en røv irriterende tot pandehår der bliver ved med at falde ned i mit synsfelt! og jeg nægter at sætte mit pandehår til siden med en spænde, det har jeg aldrig gjort og har bestemt heller ikke tænkt mig at starte!

IMG_0272

IMG_0122

Choko oplevede Sne for første gang og syntes bestemt ikke om at der blev saltet på fortovene, men hun elskede at lege i det i vores daværende baghave og at kigge på det gennem vinduerne. Se lige hvor korte hendes søde hvalpeører var den gang! Jeg bliver jo helt hvalpeskruk igen!. Choko har desuden også nydt mange hyggelige timer i sengen sidste år og det har hun bestemt også tænkt sig at gøre igen i år.

Skærmbillede 2015-01-01 kl. 6.50.33 PM

Min lille Snowstorm er i år gået fra at være et hingsteføl til at blive en vallak plag. I sommers blev han fravænnet mælk og lærte at gå på mark uden sin mor. Han har lært at få grime på og bliver trækket med, han har lært at stå bundet og at være i boks. Han udvikler sig så meget for tiden. Det er slet ikke til at tro at det er samme pony på de to overstående billeder. Hans farve har ændret sig helt vildt og han ser meget mindre føllet ud, jeg synes også at han ligner en connemara mere end en islænder nu, hvilket jeg syntes var omvendt før. Jeg glæder mig til at se hvilken udvikling han går igennem i år. Jeg tror at han bliver endnu lysere de han er helt hvid når jeg kigger i bunden af hans pels.

Skærmbillede 2014-04-05 kl. 1.31.03 PM

Efter en masse tålmodig venten, efterfulgt af en masse “hvorfor ikke?”- spørgsmål mandede min kæreste sig heldigvis op og gik med til at deltage i galla festen og danse lancier med mig. Det var en super hyggelig aften og en stor succes. Min kæreste indrømmede endda at han havde hygget sig!

IMG_1155

I foråret inviterede jeg min HF-klasse med en tur i min mors sommerhus hvor vi havde 4 virkeligt hyggelige dage sammen!

IMG_0059

Det var også i år at både min kæreste og jeg blev HF – studenter, begge med det højeste gennemsnit i vores klasser! Vi fejrede det ved at holde to studentergilder med vores familier.

IMG_1491

Vi sagde farvel til vores første fælles bolig og dermed også til Aabenraa.

IMG_0914

Året 2014 var også året hvor jeg besluttede at Fame ikke skulle pensioneres trods hendes efterhånden høje alder og hendes svaghed efter fødslen og flere måneder hvor hun gav mælk fra sig. Jeg overvejede om hun bare skulle have lov til at nyde alderdommen da hun var så afmagret og ingen muskler havde tilbage. Men når jeg så tænkte på hvor arbejdsvillig hun før har været kunne jeg heller ikke nænne bare at give op. Derfor valgte jeg at fravænne Snowstorm og meget langsomt gå igang med muskel opbygning. Jeg startede ud med at skridte 20 min ligeud ad en grusvej. På den første tur snublede hun hele tiden og havde vildt dårlig balance. Jeg var så nervøs for om hun nogensinde ville finde balancen igen. Men hver anden dag i 2 uger red jeg 5 minutter længere på hende end den foregående tur. Så fik hun en uges pause da vi flyttede hende og så begyndte jeg igen. Jeg endte med at skridte på hende 1.5 time inden jeg begyndte at trave. Da sommerferien sluttede fandt jeg en sød pige der ville forsætte træningen med Fame. Nu sparker Fame virkeligt røv! Hun er kommet sig helt og har endda sul på kroppen selv om det er koldt uden for.

IMG_0371

Min mor og hendes kæreste købte og overtog Padborg Ridecenter, hvilet betød at jeg fik et sommerferiejob hos dem hvor jeg havde alt den tid jeg ville til at male og ride heste. Slet ikke så dårligt endda.

IMG_1683

Min kæreste og jeg fejrede vores 1 års dag, hvor han gav mig dette smukke Jane Kønig armbånd som desværre er faldet af mit håndled og nu er forsvundet. Jeg overvejer stærkt om jeg skal købe et nyt da det betød så meget for mig.

IMG_1819

Sammen med Choko drog vi også afsted på en vandretur langs hærvejen. Det var vådt og gav en del vabler, men det var skønt at opleve Danmark til fods og vi snakker om turen stort ser hver gang vi køre fra Sønderjylland til Århus.

IMG_1972

Jeg tog kæresten og hunden under armen og flyttede til Århus hvor min kæreste og jeg begyndte på vores liv som universitets studerende langt væk fra Sønderjylland.

Skærmbillede 2015-01-05 kl. 1.49.24 PM

2014 var også året hvor jeg overvandt min frygt for at svede offentligt og begyndte på at løbetræne! En ting jeg aldrig havde troet på at jeg ville gøre. Jeg var bestemt heller ikke begyndt uden min kæreste, min hund, løbe appen c25k eller iform.dk.

IMG_1578

Og den sidste måned af året 2014 har jeg tilbragt hos min mor og hendes kæreste med min hund, hest og føl og til tider også min kæreste. Jeg har brugt en del timer med dette syn under min næse og jeg kunne ikke have ønsket en bedere afslutning på et år fyldt med begivenheder, afsluttende og begyndende.

Til sidst vil jeg runde af med en opfølgning af sidste års nytårs forsæt.

1. Jeg vil tabe mig de sidste 7 kilo jeg mangler for at nå mit mål, dette skal ske i form at bedre kost og mere motion.

Det lykkedes mig desværre ikke at tabe alle 7 kilo, men jeg fik da tabt mig 4,5 af dem og jeg kom bestemt også igang med motion. Jeg har også spist mere sundt en året forinden, men det er stadig ikke den sundeste kost jeg indtager!

2. Jeg vil begynde til agility med Choko

Jeg fik ikke begyndt på agility i år. Men jeg har altså tilmeldt mig til et agilityhold der stater til foråret! Desuden har jeg også søgt om at tage træner uddannelsen i Århus.

3. Jeg vil afslutte min HF på Aabenraa Statsskole

Det gjorde jeg helt bestemt! Jeg endte endda med det højeste gennemsnit i klassen, wuhuu.

4. Jeg vil begynde at studere i enten Århus eller København

TJEK! Århus det blev.

5. jeg vil skille mig af med tøjet i min garderobe jeg ikke går med

Puha, den kan jeg vist ikke sige tjek til. Har dog doneret hele 3 stykker tøj og et par sko. Det må hellere være et forsæt igen i år.

6. Jeg vil blive ved med at elske og holde af.

oh yes, very much TJEK!

Mine nytårs forsæt for 2015 er som følger:

1. Jeg vil skille mig af med det tøj jeg ikke længere bruger.

2. Vores lejlighed skal gøres færdig, males, fixes, sætte hylder op osv.

3. Min kæreste og jeg skal på vores første udenlandsrejse sammen.

4. Choko og jeg skal starte vores første agility stævne sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Face Skin-Routine 2014