Året der gik

Homesick

Nu har jeg været hjemme på juleferie i over en måned med kun 3 dages tur til Århus med min kæreste uden Choko og jeg må virkeligt sige at jeg trænger til at komme hjem nu!

Det er slf. rart at komme hjem og så til min familie og mine heste, men alt med måde. Jeg har været her i 5 uger nu og begynder virkeligt at længes efter Århus, især mit brusebad! Nøj hvor jeg savner mit eget badeværelse. Det jeg har her hos min mor er mørkt, uden vindue, har en meget larmende udsugning, forhænget når ikke ned til jorden og spejlet hænger så højt at jeg kun kan se mig selv fra øjnene og op! Jeg savner vores badeværelse med de hvide fliser, gulvvarme, vindue der giver masser af lys og et spejl jeg rent faktisk kan se mig selv i og lægge make up i! Jeg havde aldrig troet at man kunne savne et badeværelse sådan, haha.

Ud over badeværelset er der også nogle andre ting jeg savner som jeg ikke lige havde regnet med. Her kommer en liste

1. Jeg savner de daglige gåture med Choko, her åbner vi bare døren og så løber hun rundt, og får jeg lyst til at tage snor på hende og gå en tur er mulighederne ikke mange, jeg kan vælge at gå en runde på marken eller med en asfaltvej uden fortov. Jeg savner at kunne gå imellem flotte huse og se den hyggelige belysning lyse ud på fortovet fra folks stuer, jeg savner at møde andre hunde der kan hilse på Choko og jeg savner at få Choko til at sætte sig og kigge på mig før hun må krydse vejen.

2. Jeg savner rent faktisk at handle ind! Det havde jeg aldrig troet om mig selv. Men jeg savner lige at kunne smutte en tur i Netto for at købe det mad jeg lige har lyst til når jeg har lyst til det.

3. Jeg savner at lave min egen mad. Det er slf. lækkert at få maden serveret, men nogle gange er det altså også rart selv at stå og snitte og hakke lidt i noget og dufte duften når maden efter hånden bliver tilberedt.

4. Jeg savner at stå foran mit klædeskab og kigge rundt der inde for at finde det jeg lige synes passer til mit humør. Jeg har fået alt for lidt tøj med på juleferie. Jeg havde endda glemt at jeg skulle holde nytår her nede, så jeg havde ikke nogle høje hæle jeg kunne tage på, så nytåret blev fejret med et par forede dr. Martens.

5. sidst men ikke mindst savner jeg at nusse rundt med mine ting og desperat prøve at smide noget af mit skrammel ud

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik