Homesick

Mine Udsalgskøb

Skærmbillede 2015-01-09 kl. 4.08.55 PM

1) – Her (149 74kr) 2) Her (179 71kr) 3) Her (179 71. kr) 4) Her (29 10kr) 5) Her (568 337kr) 6) Her (77 53kr)

Jeg har som så mange haft meget svært ved at modstå de mange tilbud der er her i januar måned, men jeg undskylder købene med at det er min fødselsdag på søndag og at jeg blot forkæler mig selv! Ja da, enhver undskyldning skal da slf. bruges når det kommer til internetshopping, for det elsker jeg virkeligt, modsat shopping i fysikse butikker, fy for den, det hader jeg virkeligt. Det der med at stå og få elektrisk hår inde i et omklædningsrum hvor forhænget kun når ned midt på mit skinneben så jeg føler at jeg egentlig skulle have barberet ben for at prøve tøj, nej tak. Men internetshopping er min ven, og jeg er stor fan af rabat koder!

Jeg har både været inde og købe fra Asos, men også fra Nelly. Alt i alt har jeg sparet 565 kr, eller brugt 616 hvis det er sådan man ser på det, for sparet er jo ikke, ikke brugt, men brugt mindre end normalt, if you get what I’m saying 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homesick