Started Running Again

A Year Ago

IMG_0542

For et år siden var Choko stadig en hvalp og var først lige igang med at gro sine faner lange, jeg var kærester med min nu eks kæreste og jeg havde lige brugt en uge på at passe hestene og mit dengang lille føl, som nu er ved at være en halvstor dreng. Det er også et år siden jeg tog min far under armen og slæbte ham med til åbent hus på Århus Universitet, hvor vi var inde og høre om engelskstudiet og blev enige om at det lød rigtig spændende.

Siden da er der sket meget. Choko er ikke længere en hvalp (selvom mange på gaden spørger om hun er det), ham jeg boede sammen med er nu min ex og flytter ud af lejligheden om en uge og min nye roomie flytter ind. Jeg har fundet ud af at selvom engelsk er spændende, er det ikke det rigtige valg for mig, så lige om snart skal jeg endnu engang til åbent hus, dog skal jeg ind og høre om marketing and management communication i stedet for.

Det er vildt så meget der kan være forskel på hvad man oplever i den samme måned på to forskellige år…

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Started Running Again