Ting jeg hader når andre gør

Building A Wardrobe

Igår kom min mor og bror på besøg. Min mor skulle hente Bessie efter jeg havde passet hende i 8 dage og jeg havde lokket min bror til også at komme fra Ålborg, for så kunne vi nemlig tage i Ikea og hente det skab jeg gerne ville have! Det gjorde vi så. Jeg faldt dog også lige for en flot natlampe som jeg simpelthen blev nødt til også at købe med hjem, nu må vi bare lige se hvor lang tid der går inden den bliver hængt op. Man kan ikke ligefrem kalder mig en handy-woman.

Dog vil jeg alligevel mene at jeg har en smule skills. Da min mor var kørt igen begyndte min bror og jeg nemlig på at samle skabet. Det var alligevel noget tidskrævende. Men efter en masse timer blev vi endeligt færdig. Den eneste fejl (jeg er den skyldige) er dog at jeg er kommet til at ramme lidt ved siden af den ene liste med de søm der skulle holde bagbeklædningen  fast, så nu stikker der et par søm ud på indvendige side af skabet… Ups!

IMG_2062 IMG_2064

Jeg er virkelig allerede glad for skabet. Det er pænt, simpelt og så kan det rumme en masse. Idag var jeg så nede at købe metalbøjlerne på billedet i søstrene grene. Er super glad for dem allerede. De bøjler jeg havde før var alle mulige forskellige typer.

Idag kom der også en pige for at kigge på det værelse jeg skal udleje i lejligheden og hun var bare super sød. Så nu har vi aftalt at hun flytter ind senest d. 1. og der er jo ikke længe til. Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle have en roomie 🙂

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg hader når andre gør