Lorte dage

Failure of the Past

IMG_2039

Den overskrift lyder meget mere dyster end det egentlig er. Nu hvor jeg er flyttet ind i lejlighedens tidligere stue, må jeg nu næsten nøjes med halvt så meget plads. Dette betyder at jeg skal have ryddet ud i mine ting så jeg også selv kan være der. Jeg fik tømt en kasse i min rumdeler jeg ikke har kigget i, i lang tid. Der fandt jeg så disse sko som jeg en gang købte i tigeren. Jeg kan stadig huske sangen LMAFO havde  udgivet der hedder “Party Rock” jeg synes det var så Cool at jeg ville skrive det på skoene. Da jeg først var færdig og tog skoene på så jeg at jeg var kommet til at skrive ordene på de forkerte sko.. Så dumt haha…

IMG_2041

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lorte dage