Feeling Good

Ting jeg hader når andre gør

Jeg er lidt af en nedern type når det kommer til ting andre siger eller gør. Jeg kan blive så irriteret over det, så nu tænkte jeg at jeg ville dele noget af det her inde, det kunne jo være at andre har det på samme måde.

tumblr_inline_mmv008afxg1qz4rgp

Folk der stikker tungen ud inden de tager maden på gaflen i munden. Jeg synes virkeligt at det ser klamt ud. Eleanor Waldorf i gossipgirl gør det på et tidpunkt hvor hendes mand fodre hende med noget. Puha! Jeg hader det klip. (da jeg googlede efter et billede af folk der gør det fandt jeg ud af at Harry Styles åbenbart gør det så meget at der er en der har lavet en hel tumblr hvor han gør det. Se den her)

Folk der stiller sig ufatteligt tæt på én når man står i køen i et supermarked. Har flere gange fået en anden persons kurv i ryggen og har da også haft et par ølmaver på ryggen. Det er altså bare ikke lækkert. Lad mig forklare det sådan her. Hvis du skal rykke dig tilbage når jeg skal sætte min tomme kurv i de andre, efter jeg har lagt min varer på båndet, så er du altså for tæt på.

Når vi nu er igang ved kassen i supermarked, så synes jeg også at det er røv træls, at folk nærmest presser sig forbi mig så snart jeg har sat denne der “her stopper mine varer og den næstes begynder” (hvad hedder den dims?) på båndet så de kan skynde sig at få deres egne varer på båndet. Seriøst vent da til at personen inden mig har betalt så jeg kan træde frem til kassen.

Jeg bliver også noget så irriteret når folk undlader bogstaver når de udtaler ord der får det til at lyde sløset. Som når nogen udtaler ordet billeder som “bideder”. Det er jo bare sløset!

Det her er nok en af de mærkeligste ting. Men jeg kan heller ikke klare når folk slikker på en træ ispind eller skraber på bunden af et pap isbæger med en plastik ske. Bare tanken om disse to ting giver mig gåsehud. Seriøst, jeg lyver ikke. Imens jeg skriver det her står hårene på armene op og en sitren ryger gennem min krop.

Sig ikke at jeg er den eneste der har sådan nogle særheder.

9

 • Den dims hedder en varehæk 😀
  – Og ja, bare forleden havde jeg lagt mine varer og sat varehækken op og der var altså ikke mere plads på båndet! Så begynder hende madammen bag mig at rykke til hækken, (så den maser mine varer) så hun kan begynde at lægge op på båndet. Hvor f*ckin’ vigtig er du lige?!

  Jeg synes også det med tungen er ret klamt. Det ser virkelig dyrisk ud og ikke på den gode måde 😀

  Og jeg hader virkelig også, når folk står alt for tæt på, når man skal sætte kurven på plads. Undskyld mig, men jeg gider faktisk ikke at mase mine bryster op ad dig, tak. Garh.

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Støyse

   HAHA! Du har så ret i hvad du siger. Men danskere har også ry for at være indkøbs robotter der er i deres egen verden når de handler ind. Og det med tungen, det er noget man gerne skulle lære at vænne sig af med som barn. Tror at det er sutte refleksen fra spædbørn der træder ind når folk stikker tungen ud for mad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt følge dig i dine særheder! haha 😀

  Jeg får selv kuldegysninger af sodavandsis.. jeg hader dem som pesten! Puha.. og så kan jeg ik fordrage mennesker, der spiser med åben mund og smasker så man kan se alt der kører rundt inde i munden.. bvadr. Rigtig godt indlæg by the way! 😀

  Du er velkommen til at tage et smut forbi min blog: http://chanettebing.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Støyse

   Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der bliver påvirket af hvordan andre spiser is 😀 haha. Kigger gerne forbi din blog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Haha, åh et fantastisk indlæg! Jeg er fuldstændig enig med dig – pånær det sidste punkt, da jeg desværre er den type, der skal have alt ud af min is og gerne skraber for at få det sidste med (undskyld!). Men de andre er virkelig irriterende. Jeg arbejder i et supermarked og jeg kan love dig for at mange kunder er ligeså irritererede som du er på dem der står alt for tæt på. Nogle gange kan jeg simpelthen ikke lade være med at grine, hvis jeg ekspedierer kunderne 🙂 Og jeg kan kun nikke genkendende til det med at udtale ord for sløset. Folk der siger “Bidler” i stedet for “Billeder” skal virkelig tage at stoppe, det er SÅ irriterende!! 😀 😀

  Kig rigtig gerne forbi min blog. Knus! – http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Støyse

   Det er også helt fair at ville have alt det man kan ud af en is, jeg får bare de sygeste goosebumps af det 😀
   Jeg tror også jeg ville kunne grine af det hvis det var mig der sad bag kassen 😀 Det er så hyggeligt når kassedamer er opmærksomme på hvad kunderne har gang i. Kigger gerne forbi din blog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Eckert

  Jeg er skyldig i alle, pånær den sidste! Fantastisk gennemført indlæg! Hav en god uge 🙂

  Kig gerne forbi min blog, knus ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fanny

  Jeg må række hånden op og melde mig ligeså skyldig som Harry Styles. Jeg gør det samme når jeg spiser, det er desværre en af mine dårlige vaner.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Støyse

   Haha 😀 Puha, men det kan jo være at det bliver en cool ting eftersom mr. Styles gør det 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feeling Good