Sønderjyde Kommet Til Århus

Rain and Snickers

eb771f8ab09f6551f7b433c68cecddc6_large

Kender i det at man lige pludselig får den vildeste sukkercraving og alle regler om ingen slik i hverdagen ryger på gulvet? “Jeg skal jo ikke i skole eller på arbejde idag, så det gælder vel som weekend?”. Det er lidt den tanke der fik mig afsted. Og da jeg så kom ud af butikken med den store pakke med snickers, en plade Chokolade med mint og et par nye tandbørster brød helvede løs. Er det et tegn eller hvad? Haha. Nu sidder jeg så her med det første stykke tomme snickers papir og nøj det var godt! 😀 Nu er jeg klar til resten imens jeg ser private practice

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sønderjyde Kommet Til Århus