Klar til 4. Roomie

Havebryllup

11855594_10206640968839018_20867428_n

–     Kjole     –     Sko     –     Tynde ringe     –     Zig Zag ring     –

Imorgen tager jeg til Sønderjylland for at deltage i et havebryllup, og i den anledning har jeg fundet den sødeste sommerlige kjole der egner sig perfekt til et sommerbryllup. Kjolen og ringene er købt hjem fra Asos. Kjolen blev ved med at blive udsolgt, så da jeg en dag så at den var kommet online i min størrelse skyndte jeg mig at ringe til min mor midt i arbejdstiden for at få hende til at bestille den hjem, og vi fik den sidste! yes! haha. Skoene købte vi i Bianco i Flensborg da vi var ude for at finde den kjole som min mor skal have på til brylluppet. Jeg er ved at gå dem til her hjemme i lejlighed og de er nogle små monstre at gå til, men jeg skal nok holde dem ud på dagen, man må jo lide for skønheden 😉

Jeg håber bare ikke at de tynde hæle træder igennem løberen ud til teltet med det faste gulv. Outfittet er slet ikke min normale stil. Men jeg blev simpelthen så fristet af tøse dress-up når det nu er et havebryllup. Og så har jeg kun været til 2 bryllupper før, så det er jo med at gå all in når man endelig skal til bryllup.

Min ældste bror kommer hjem fra Scottland med sin kæreste og min yngste bror er kommet til sønderjylland fra Ålborg, så det bliver dejligt at se dem igen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til 4. Roomie