Længe ventet opdatering og et billede i dårlig kvalitet

Klar til 4. Roomie

IMG_3158

Inden jeg når at have boet i min skønne lejlighed et år har jeg nået at have 4 forskellige roomies. Jeg flyttede først ind i lejligheden med min daværende kæreste. Efter han flyttede ud flyttede den søde Mia ind, men hun valgte at flytte hjem til sin hjemby efter kun at have boet hos mig et par måneder. Så jeg skrev til min veninde Didde som jeg har gået i klasse med i gymnasiet, da jeg vidste at hun skulle starte på studie, her i Århus. Hun ville rigtig gerne flytte ind, men først her d. 15. pga. arbejde, så derfor slog jeg et opslag op på facebook om at jeg søgte en til fremleje af værelset i 2.5 måneder.

IMG_3161

En tysk P.hd studerende kontaktede mig og jeg tænkte at det var en god mulighed for at få genopfrisket mit tysk på. Så han flyttede ind 1. juni. Men sproget var en større barierer end forventet og han var en meget anderledes type end mine tyske venner, så vi fik næsten ikke snakket sammen. Da jeg så kom hjem efter 2 uger i sønderjylland flød lejligheden, og da jeg bankede på og bad ham gøre rent blev han super fornærmet og benægtede at det var ham der havde svinet… Nå jamen, det må jo så være mig der har svinet en lejlighed, jeg var en landsdel langt væk fra… Nå men altså han fik da gjort rent (det var nok hans kvindelige selskab der fik sat skub i ham), men 2 uger efter fandt jeg på mystisk vis ud af at han havde blokeret mig på facebook og flyttet ud, en halv måned før tid uden at betale den sidste husleje. Jeg havde heldigvis været klog nok til at kræve depositum! Han havde ikke gjort rent og efterladt noget affald+en del mad. Men nu er han i det mindste ude for good!

På lørdag flytter søde Didde så ind hos mig, hvilket jeg er super spændt på. Vi snakkede ikke vildt meget sammen på gym. Men jeg føler at jeg kender hende og hun jeg, nok til at vide hvad der er irriterende ved den anden og vi har allerede snakket en del om forvetninger når det kommer til at være en cool roomie. Choko er rigtig glad for hende, så alene dét er jo allerede en god start! 😀 haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Længe ventet opdatering og et billede i dårlig kvalitet